Siit üleskutse - otsige ja tuletage meelde leivaküpsetamise salanipid või küsige vanavanemate käest, katsetage ja harjutage! MEIL ON AEGA VEEL....

Aga juba 26. aprillil kell 18.00 avatakse klubis fotonäitus. See ülespanek keskendub linnapildi muutumisele ajas. Vanimad rariteedid on aastast 1905 ja sealt edasi võib näha pea igast kümnendist huvitavaid jäädvustusi. Kokku on näitusel üle kolmesaja foto.

Korraldajate eesmärk ärgitada inimesi oma kodukoha peale mõtlema on täitunud. Suur heameel on linlaste üle, kes võtsid vaevaks oma fotoalbumid läbi lapata ja pildid näituse tarvis kohale tuua. Kindlasti pakkus kulutatud aeg rõõmu mälestustest ja meenutustest. Ka korraldajatele on olnud see periood äärmiselt huvitav. Näiteks paneb mõtlema kahe väga erineva maja saatus: Sauga pood on väike ja madal tagasihoidlik ehitis teede ristumiskohas. Seda on läbi aegade hoitud ja remonditud ning seisab vapralt oma kohal vajaliku äärelinnapoena tänaseni.

Samas läheduses ilutses kunagi uhke suur kahekordne haiglahoone. 80-ndate lõpuks oli sellest iludusest saanud õudusttekitav tondiloss ja praegu on selle koha peal ainult paar põõsast. Fotod mäletavad.

Oleme pool eesmärgist täitnud: inimesed on fotosid otsides avastanud, kui ilus ja huvitav on nende kodulinn (ja mõni taasleitud foto on kohe eriti kallis). Teine pool eesmärgist on veel täita - innustada linlasi jäädvustama läbi fotosilma Kilingi- Nõmme linna sümboleid aastal 2013. Osalege fotokonkursil!

Nii näevad teie unikaalseid kaadreid teisedki!