Osalejad saabusid neljast erinevast koolist ja klubi ruumid said pillimuusikast ja helidest täidetud terveks päevaks. Lisaks iga kooli individuaalsetele etteastetele harjutati üks muusikapala selgeks kohapeal, mida kõigi muusikakoolide puhkpilliõpilased ühiselt esitasid. Sellest sai ka meie kontserdi avalugu.

Milleri „Teede kuningas" oli meeleolukas avalöök kontserdi alguses! Edasi esitasid muusikakoolid plokkidena meile erinevate pillirühmade ning ansamblite esituses väga mitmekülgset ja huvitavat muusikat.

Kontserdi käigus kostis nii klassikalist, kantri-, rock-, rahva- ning vanamuusikat kui ka mitmeid muid stiile.

Iga kool oli väga omanäoline ja pakkus publikule erinevat lähenemist muusikale. Suur osa publikust koosnes teiste muusikakoolide mängijatest. Sellega loodi soe ja meeldiv atmosfäär kõigile laval olijatele. Oma tegemistest-toimetamistest andsid ülevaate muusikakoolide direktorid, kes tutvustasid kuulajatele muusikakoolides õpetatavaid instrumente ja muudki põnevat.

Mängijate meeleolu hoiti üleval sooja supiga, mis kohalike tehtud ja maitses hästi - külaliste kiidusõnad on tunnustuseks kohalikele Kilingi-Nõmme kokkadele.

Kui kõht täis, siis jõuab ka pilli mängida ja teisigi kuulata. Järgmisel aastal mängime kõik jälle koos Karksi-Nuias!