Kiili vanamuusikaansambel esines 6. aprilli õhtul iseseisva kontserdiga Rakvere rahvamajas ja lühema etteastega järgmise päeval ühiskontserdil. Samuti osalesid Kiili lapsed suures koondorkestris, millega kanti lõppkontserdil ette kaks lugu.

Kiidusõnad asjatundjatelt

Meie vanamuusikaansambli uus koosseis on tegutsenud alates selle õppeaasta algusest, ent juba näidanud end väga heast küljest mitmel vastutusrikkal avalikul esinemisel. Rakveres oli hea meel kuulda kiidusõnu asjatundjatelt. Ja lapsed olid tõesti tublid - anda peale varahommikust väljasõitu ja pikka tihedat päeva niivõrd heal tasemel ja rõõmsa lavalise olekuga kontsert ning jätkata sama hästi ka järgmisel päeval- see oli üllatuseks mullegi!

Tähistame juubelit

Aga loorberitele puhkama me veel ei jää. Ees on väärikad kontserdid Tallinnas - ansambel esineb kavaga "Samm sajandite taha" 13. mail kell 18 Pühavaimu kirikus ja vanalinna päevade raames 2. juunil kell 19 Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones.

Lisaks uhketele esinemispaikadele teeb need kontserdid eriliseks see, et ansambliga tuleb koostööd tegema tuntud vanamuusikalaulja Maria Staak.

Kaastegevad on ka mitmed mängijad ansambli eelmisest koosseisust. Osalise koosseisuga antakse kontsert "Sumer is icumen in" 7. juunil kell 15 Hobuveskis. Kõige toredam on aga see, et Kiili vanamuusikaansamblist on saamas ajalooline nähtus - 2. juuni kontserdiga Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones tähistab ansambel oma 10. sünnipäeva!

Sel puhul ootame kõiki kunagisi mängijaid, lauljaid, endisi ja praeguseid vanamuusikasõpru meiega koos rõõmustama, ansambli tegevust meenutama ja sajanditetaguseid väärtusi nautima. Kohtumiseni kontserdil!