Saar on iidsetest aegadest tuntud kui väga maagiline puu, temas on salapära, paindlikkust, võluväge. Niisamuti sarapuu.

Sarapuu oksaga peletati vanal ajal madusid. Sarapuu oksaga maapinnale tõmmatud joonest ei pidavat maod üle tulema. Sel viisil tutvusime pea kõikide meie kliimas kasvavate puudega. Sekka mõned lood elust ja legendid esivanematelt. Maitsesime üheskoos Puujõu ja Teelemineku teed. Neist esimene koosnes kaselehtedest ning männi ja kuusekasvudest.

See tee annab eestimaiste puude väge ja jõudu. Kask hoolitseb ja lohutab, mänd rahustab mässavat vaimu ja tunded muutuvad selgeks. Taastub seesmine tasakaal ja rahu. Kuusk kingib loomingulisust ja inspiratsiooni. Kuusk kaotab nukruse ja annab Sulle positiivset elujõudu.

Teeleminekuteed on soovitav juua, kui keha annab valumärke. Valumärke annab keha aga siis, kui mõtted on läinud valele rajale, kuid sa pole seda ise tähele pannud. Meliss peatab negatiivse leviku, kask viib selle välja ja pune annab turvatunde. Nii saad jälle mõtted õigele teele ja keha vabaneb valust.

Vestlusringi lõppedes oli soovijatel võimalik loodustooteid kaasa osta.

Viimane selle sarja kohtumine toimub 17. mai õhtul kell 17 koolimajas. Külla tuleb Urve Kaaristu, kes tutvustab helide ja häälte tähtsust põlisrahvastel. Olete lahkelt oodatud!