Teisipäev – soovahetus. Juba hommikul võis näha meesteks kehastunud tüdrukuid ja naisteks kehastunud poisse. Nagu tavaliselt, tõmbasid enim tähelepanu naiste riided selga pannud poisid. Eriti koomiline oli aga vaadata poisse, kes olid suisa kontsakingad või -saapad jalga tõmmanud. Nende kandmine ei tulnud küll just kõige paremini välja, kuid vähemalt oldi hingega asja kallal.

Kolmapäev oli sootuks „raske” maiguga päev. Majas liikusid ringi punkarid ja emod. See oli päev, mil ei saanud kellelegi ette heita emotsemist. See oli täna kõigile lubatud!

Neljapäev – värvid. Igale klassile olid eelnevalt määratud värvid, mille järgi siis igaüks end soovitatavalt riietas. Sel päeval võis kohata kampa siniseid poisse ja tüdrukuid, punti oranže neide. 4. klassist võis isegi mõne roosa nooriku üles leida.

Reede – klounid. Miks? Stiilinädal oli sissejuhatus reedese koolipäeva lõpus toimuvale nalja-paroodiashow’le Playback ning töönädala viimase päeva teema oligi justkui rusikas silmaauku. Osalejaid oli, nagu värvide päevalgi, enamasti väikeste hulgas.