Ümber Ilmatsalu järve 4,8-kilomeetrisel dis­tantsil võistlesid teatejooksjad, rallisid jal­gratturid, jagus matkajaid ja kepikõndijad. Teatejooksu võitjaks tuli võistkond TÄHE 91 (koosseisus Margus Kivirüüt ja Erkki Ehasalu), teisele kohale tuli võistkond ÜKS (Jan Petratškov ja Heigo-Elmar Vahesaar), kolmandale kohale jõudis võistkond PEHMED (Margret Ambos, Veli Saupõld, Aavo Audova, Villu Uibo ja Katre Uibo). Päris tore oli vaadata, kuidas politseiauto eskortis nii matkajaid, ratastel rallijaid kui ka tõrvikutega teatejooksjaid (pilte vaata www.nagi.ee/photos/tahtverevald). Arvan, et rõõmu ja lusti jagus kõikidele osavõtjatele. Aitäh! Tänan ka abis olnud kohtunikke Ene Kaasikut, Iti Kaasikut, Inga Bratkat, Märt Bratkat.

Pärast jooksu joodi morssi (aitäh Anne Ratnikule!) ja söödi saiakesi, auhinnaks ja­gati karikaid, diplomeid, loteriis meeneid.

„Ole terve!" sari kestab kevadel 5. juunini ja jätkub sügisel septembris. Üldarvestuses on igal võistlejal vaja läbida jooksu- ja matka­sarja 10-st etapist vähemalt 7.

8. mail toimuvad Vooremäe radadel Tartumaa suvemängude raames MV kros­sis. 29. mail viiakse Valgutas läbi Tartumaa MV orienteerumises. 6. juunil toimuvad Ülenurme staadionil Tähtvere valla MV kergejõustikus.

Jälgi reklaami!