Pedagoog Margarita Kišunsi õpilased A.Morozov, M.Panitšev ja P.Aristov esitasid Ida-Virumaa kuulajatele P.Tšaikovski ja U.Veenre teoseid.

Vanamuusika ansambel "Olor" ja tantsutrupp "Kullerkupp" esitasid uue ühise kava 23.veebruaril Kukruse Polaarmõisas toimunud heategevusõhtu külalistele. Kakskümmend kaheksa noort artisti vanaaegsetes kostüümides, nende hingestatud esinemine vanas mõisasaalis mitmevärviliste küünalde säras jättis ereda mulje kokku tulnud publikule ja peo korraldajatele, heategevusliku "Lions Klubi" liikmetele. On meeldiv, et meie linna noored muusikud ja tantsijad osalesid heategevuses, aitasid oma esinemisega koguda raha hädasolijate jaoks.

Meie kooli õpilased tõestasid oma profesionaalset taset, osaledes muusikakoolide XVII rahvusvahelisel konkursil "Prinarovie 2013". Angelina Baturina (viiul) ja Ksenia Zakilova (klaver) esinesid esimest korda koos duetina ja said diplomi osavõtu eest.

Selle konkursi nö. "vanad tegijad", Ivangorodi lava veel 2006.aastast tundev duett Elis Rahuorg ( flööt) ja Vladislav Švan (kitarr) võlusid ära žürii, St.Peterburi Mariinski teatri orkestri solistid ja publiku ning võitsid esimese koha. Esinejaid valmistasid ette pedagoogid Irina Kosova (A.Baturina), Maria Zrajeva (K.Zakilova), Lada Švan (E.Rahuorg) ja Natalja Masjukova (V.Švan).

Toreda uudise teatasid Inga Samusseva vokaalansambli liikmed 13 aprillil Tallinnast, kus nad osalesid VII rahvusvahelisel konkurss-festivalil "Kamerton". 5 Narva-Jõesuu tütarlast: K.Vorobjova, A.Baturina, A.Koronova, K.Orlova ja K.Zakilova esitasid 3-osalise kava. Edestades Tallinna, St.Peterburi ja teiste linnade esinejaid said meie tütarlapsed esikoha, rahvusvahelise konkursi kuldmedali!

Žürii esimees, pianist ja helilooja Vladimir Ignatov ja žürii liige, Tallina koori "Raduga" peadirigent Natalja Kuzina kiitsid meie tütarlapsi täpse kahehäälse esituse, artistlikuse ja musikaalse esinemise eest.

Näete, selliseid toredaid saavutusi tõi õpetajate ja õpilaste ühine töö meile 1013.a kevadel.

Emadepäeva eel õnnitleb ja tänab Narva-Jõesuu muusikakooli pedagoogiline kollektiiv meie õpilaste toredaid emasid. Suur tänu abi ja toe eest ürituste ja konkursside ettevalmistamisel!

Lugupeetud linlased!

Narva-Jõesuu muusikakoolis toimub võistlus "Juubeliaasta õpilase " tiitlile.

Veebruaris oli parimaks nimetatud Jelena Vassilenko õpilane Erik Pihlakas (klaver) osavõtu eest Vabariikliku instrumentaalkontserdi konkursi kahest osast.

Märtsikuu laureaadid olid regionaalse kahe instrumendi konkursi võitjad Mark Pihlakas ja Anastassia Olevitš (õp. L.Švan).

Aprillis olid parimad Elis Rahuorg ja Vladislav Švan rahvusvahelise konkursi "Prinarovje 2013" võitmise eest.