Kogemus ise oli aga päris huvitav, sest oleme nüüd olnud ühe meelelahutussaate peategelased, näinud nii-öelda oma silmaga, kuidas valmib üks telesaade. Televaatajatele tundub see nii lihtne: mis see siis nii väga on, tulevad kaks peret ja hakkavad laulma. Tegelikult on aga selle taga päris suur tiimitöö ning palju aega kulub ka harjutamisele.

Me tutvusime nii paljude toredate ja ka kuulsate inimestega, meie vastased kõigis saadetes olid väga vahvad ja sõbralikud. Samuti sai päris palju nalja ja põhiline oligi see positiivne emotsioon, mis kogu saatega kaasa tuli.

Arvan, et tegime päris palju head reklaami nii oma koolile, aga ka tervele kodukandile. Tore oli tajuda oma rahva toetust, aga ka seda, et suutsime end laulda väga paljude teiste inimeste südamesse, tajusime siirast poolehoidu, kus iganes me ka viibisime.

Meie jaoks oli võit juba siis, kui esimesest saatest edasi pääsesime, teise saate võit aga tähendas kohta finaalis - ja see oli juba super!

Aitäh teile, kes meid edasi hääletasite. Finaal ja kõik sellele järgnev oli nii tore. Ma arvan, et nii Elis Emmale, Sander Aleksile, Svenile kui ka mulle on selles saates osalemine küll mõnus mälestus kogu eluks. Tänan teid, kullakesed, et võtsite mind kampa ja minuga koos selle kõik läbi tegite!

Meie soovitus kõikidele musikaalsetele Haljala peredele: järgmise aasta jaanuaris algab uus hooaeg, pange oma pere kokku ja osalege! Uskuge see on üks vahva kogemus. Uuest hooajast võib pere osaleda ka kolme liikmega. Meid aga on veel ees ootamas üks lahe reis augustis Naissaarele.