Vaprust meil jätkub ja ilm ei lase heidutada, kui rajale kihutavad väikesed põnnijooksust osavõtjad. Tõrvikute kumas liigub meie jüripäeva tuli võistlejalt võistlejale, et selgitada välja tublimad jooksjad.

Tublimatest tublimad olid 2-3-aastaste vanuseklassis Krisselin, 4-5-aastaste seas Melinda, 6-7-aastaste seas Kaisa, 8-9-aastaste seas Hendri.

Tõrvikutega teatejooksu võitis Sõmeru kooli võistkond ajaga 5.42 koosseisus Marian Moldau, Hanna Loora Arro, Anna- Liisa Juhanson, Irmel Herdis Maalmets, Reelika Lipp, Kristina Laid, Egert Zirk, Mihkel Reinkubjas, Aleksei Švaika, Aleksandr Švaika, Sander Timm, Ranno Lauri, Kristjan Kruusimaa ja Eduard Rettel.

Teise koha ajaga 6.05 saavutas võistkond Kohalikud, koosseisus Jaanus Bauman, Jaanus Undrest, Anneli Undrest, Valmar Bild, Janek Seidelberg ja Kaili Õunapuu-Seidelberg.

Kolmas koht läks Uhtna kooli võistkonnale ajaga 6.32. Võistlejateks Inna Alferov, Mari- Liinu Kullamaa, Kersti Männiste, Kristiina Tikerberi, Kärt Kraus, Järt Podekrat , Raimo Holm, Raiko Nõlvak, Ketlin Raudla, Triin Keivabu.

Neljanda koha napsas võistkond Riho ja Sõbrad, ajaga 7.08, viies koht kuulus võistkonnale Valitsus ja Co ajaga 7.38. Kuuendaks tuli Näpi noorteka võistkond ajaga 8.31.

Seitsmes koht kuulus Lasteaia võistkonnale, kelle aeg oli 8.37 ning ajaga 14.15 lõpetas võistkond Aeglased, kuid au neile, sest võistkonnas oli viis last, kellest üks läbis üksinda kaheksa kontrollpunkti.

Suur tänu kõigile osavõtjatele ja kaasaelajatele. Nüüd treenima, et mõõtu võtta III jürijooksul.

Tervisesport on Sõmeru valla inimeste jaoks ikka ja alati oluline olnud, kes harrastab seda organiseeritult, kes üksinda. Ilmade soojenedes näeb üha rohkem käijaid, kepikõndijaid ja rattasõitjaid mööda valla teid kulgemas ja see teeb rõõmu.

Inimesed peavad oluliseks liikumist ja mõtlevad oma tervisele. Alles lõppes suurelt propageeritud südamenädal, mille raames viiakse aastast aastasse ellu erinevaid tervisepäevi.

Oluline on, et inimesed ei keskenduks sellele vaid konkreetsel väljakuulutatud nädalal, vaid teeks terviseliikumisest oma igapäeva tegevuse. Leia see hetk ja tule välja, tee täpselt niipalju, kui sinu tervis lubab, ja hingel hakkab hea. See ongi meie enda panus oma tervise heaks.