Otepäält olid külla tulnud Nuustaku segarühm ja Nuustaku naisrühm, Tsirguliinast naisrühm Midrilinnud. Lisaks sellele näitasid oma tantsuoskust Sangaste valla peotantsijad.

Lustis aga ka juubilar ise - naisrühm Tanuke, kes nakatas kõiki saalisolijaid vallatu tantsupisikuga.

Kuna oli ka rahvusvaheline tantsupäev, siis kutsus juubilar sünnipäevapeo lõpetuseks kõiki üheskoos Kägära tantsu tantsima. Rõõmsa peo lõpetuseks said külalised sünnipäevalapsega kohvi- ja tordilauas juttu ajada. Peo juhtideks olid Tarmo Lääts ja Merle Tombak.

Naisrühmas Tanuke tantsib 13 naist. Rühma alguseks võib pidada 1983. aasta 18. aprilli, mil rühm Viivi Stenovi algatusel loodi. Alates 1994. aastast juhendab naisrühma Hiie Vähi. „Meie naisi seob tants, vajadus liikuda ja kanda edasi pärimuskultuuri ning hoida traditsioone," ütles Hiie Vähi. „30 tegevusaastat ühel tantsukollektiivil on igati austust vääriv iga. Meil on kindlalt paigas vajadused, väärtused ja traditsioonid." Tanuke on edukalt osalenud mitmetel kontserditel ja olnud alati suure tantsupeo vääriline.

Naisrühm Tanuke tänab kõiki, kes peo õnnestumisele kaasa aitasid. Eriline tänu Sangaste Vallavalitsusele, Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupile, AS Sanwoodile, Uuela talule ja Keeni Põhikoolile, Kai Jäägerile, SirjeKetsile, Marjan Pavlovitšile ning Ringo Saarele.