Võisteldi harjutuses 3x10 lasku kolmest asendist. Taas rõõmustasid laskurid korraldajaid suurepäraste tulemusega, alla KL I Küti-klassi medaleid välja ei jagatud.

Kolm parimat olid kaitseliitlased Andres Aarik, Jaak Lepik ja Raul Järvi. Meeskondliku võidu võttis taas KL Viru-Nigula rühma I võistkond, edestades Viru-Nigula Jahtkonda ja motoklubi Maholm. Parima tulemuse eest osaharjutuses 10 lasku lamades hoolitses V.-N. Spordiklubi esindaja Kalle Selder (Rühmaülema karikas), parim noor oli Avo-Karlis Laineste, parim naislaskur oli Marit Laast.

Kuna toimunu oli juba viies võistlus, on siinkohal hea meel tänada inimesi, kelle kaasabil kõik suured ja pisemad korraldusmured on lahenduse saanud. Täname Ervins Veitsursit ja Raido Tettot vallavalitsusest, Tiia Järvet spordiklubist, Alger Nurka ja Andres Lepikut Kaitseliidust. Suur tänu Kaitseliidu Viru malevale, kus meile võistluseks vahendeid ei keelata. Täname kõikide võistkondade kokkupanijaid ja esindajaid, täname kõiki tublisid võistlejaid. Jätkugu teil ikka tahtmist ja jaksu laskesporti au sees hoida, meie oma Ilmameister on seda väärt.