Loo keskmes oli kahe talu võimuvõitlus. Üks neist oli turismitalu ning teine tegeles naiste suurte ja lohvakate aluspükste õmblemisega.

Peale selle kandis Maie Perve ette mulgimurdelise loo pealkirjaga "Antvärgi", mis rääkis sellest, kuidas ta linnasaksu võõrustas.

Veel astus püüne peal rahva ette kuulus mede küla eit Tiiu Naber, kel oli ette kanda "Mure koolnuga". See lugu rääkis sellest, kuidas tal koduaias rott ära suri.

Teda ise maha matta ei tohi ja loomake tuleb saata Väike-Maarjasse loomade krematooriumi.

Kuna sõit on väga kallis, ei jäänud muud üle kui postiga saata... Naljapäeval oli seekord kokku 14 etteastet, sealjuures Vinni- Pajusti estraadiring esitas kolm lugu, milles puudutati kõiki meie elu varjukülgi. Väga hea oli ka Väätsa rahvamaja estraadiringi etendus. Filmikaameraga oli Väätsal platsis ka Ken Saan, kes tegi seal filmi kaasaegsest Eesti huumorist.

Tiiu Naber ja Maie Perve on Väätsa huumoripäeval käinud neli korda, allakirjutanu ja Salme Viil astusid sealsel laval esmakordselt üles.

Seekord sai Tiiu Naber kiitmisekirja tugevaima sotsiaalsetele närvidele käimise eest ja prokuratuuri eriauhinna lõpnud roti menetlemise eest. Meie "Kuusekäbile" anti auhind küla valude ja linna võlude parima põimimise eest. Kuna meil läks seal suurepäraselt, siis plaanime järgmisel aastal taas Väätsale nalja tegema minna.