Kärstna hooldekodu tänukirja said tublid töötajad Helene Kroon, Marje Sarap, Mare Köst, Liis Pajusaar, Lehte Mõttus, Liina Allikas, Evi Aavik ja Kalmer Utt.

Sotsiaalnõunik Irma Väre tunnustavad ja soojad sõnad läksid südamesse. Õnne ja tervist soovisid perearst Elve Lillemägi ja pereõde Õie Schmeimann. Asutuse kruusi said mälumängu parim Urmas Milistver, koka abiline Vello Taal ja hooldustöötajate abiline Nikolai Aleksandrov. Häid sõnu jätkus kõigile ja kõik said ka kevadise šokolaadi.

Juubelikuu jätkus 19. aprillil, kui toimus hooldekodu liikumispäev. Töötajad otsisid kappidest välja kevadised joped ja mütsid ning asuti väikesele matkale asutuse väljasõiduteel. Igaüks valis endale sobiva kiiruse ja tee pikkuse. Matka lõpus ootas kuum tee ja terviseamps.

Kuu lõppes 30. aprillil volbripäevaga, mil koguneti jälle maja ette ja asuti jalutuskäigule.

Kahe männi vahelt aga ilmus välja päris nõid, kes rahvast naerutas ja tantsima kutsus. Istuti sümboolse lõkke ümber ja jälle oli üllatuseks terviseamps. Juubelikuu sai otsa ja ees ootab uus aasta ja uued sündmused.

Tänan kõiki töötajaid ja meie toetajaid, kes on meile palju rõõmu valmistanud oma esinemiste, külaskäikude ja abistamisega. Jätkugu teil kõigil tervist, õnne ja headust iseenda ja teiste inimeste jaoks.