16. aprillil toimus lasteaias liikluskasvatusalane nukuetendus „Kati ja Jeti liikluses". See oli väga õpetlik lugu sellest, kuidas liikluses õigesti käituda. Etendus valmis Kirill Teiteri raamatu järgi. Lapsed jälgisid etendust suure huviga.

17. aprillil toimus Loksa Lasteaias avatud uste päev. Külla ootasime emasid-isasid, vanaemasid-vanaisasid, õdesid-vendi, tädisid-onusid. Kõikidel, kel tahtmist, oli võimalus osa saada selle päeva tegevustest. Sageli tunnevad lapsevanemad huvi, et kuidas täpselt need ilusad joonistused ja voolimistööd valmivad, mis neid õhtul lastele järele tulles koridoris rõõmustavad. See päev oligi just see õige ise oma silmaga kõigest osa saada.

Õhtupoolikul olid lapsevanemad oodatud loengule. Koostöös Perekeskusega Sina ja Mina toimus loeng teemal „Lasteaialaps - suhtlemine ja areng", lektoriks Monika Soosaar. Oli väga huvitav ja õpetlik loeng. Kahju ainult, et nii vähestel vanematel oli aega ja tahtmist osaleda.

Minu suured tänud vanematele, kes leidsid võimaluse meile külla tulla kas hommikustele tegevustele või siis õhtupoolikul loengusse.

30. aprillil toimus volbripäevale kohaselt väikeste nõidade koosviibimine. Lasteaia õuealal oli vaja üles leida tähistatud punktid, kus tuli lahendada erinevaid ülesandeid. Tuli visata täpsust, lõhna järgi ära tunda piparmünti, küüslauku, ära tunda erinevaid käbisid jne. Peo lõpetuseks sai igaüks endale pihu sisse väikese konna võluda ja nagu ühele nõiale kohane, luua seljas tantsu lüüa. Kõik nõiaeksami sooritanud said „Väikese nõia tunnistuse".