Heameel on tõdeda, et peaaegu kõik Keila valla külad olid esindatud ning noorte matkajate osakaal on iga aastaga kasvanud. Osalejaid oli igas vanuses, kõige noorem kuuekuune ja vanim 81-aastane. Matkajuht Peep Raun andis põhjaliku ülevaate matkaraja vaatamisväärsustest.

Lisaks oli kohal ja jagas infot Keila Mudellennuklubi esimees Aadu Salumäe. Soovijatel oli võimalus tutvuda AN 12 transpordilennukiga ning saada ülevaade Keila noorte mudellennukite loojate tegemistest. Karjakülas, Eduard Vilde mälestuskivi juures, toimus kirjandustunnike. Edasi püüti tutvuda karusloomafarmi rebaste ja minkidega.

Eraldi tahame tänada Villa Benita esindajaid, kes meie matkajad väga sooja ilmaga jahedamas varjualuses südamlikult vastu võtsid, oma asutust tutvustasid ja infobuklette jagasid. Matka lõpetajaid ootas juba Maeru Trahteris valmistatud maitsev supp ning põnev auhindade jagamine.

Tagasiside osalejate poolt oli väga positiivne - oli tore, tuleme jälle. Ainuke etteheide oli ilmataadile, kes päeva matkamiseks liiga kuumaks küttis. Täname kõiki, kes aitasid ürituse õnnestumisele kaasa! Sel aastal toimus üritus „ Käime koos " Keila vallas üheksandat korda, tuleval aastal on oodata juubeliüritust.

Olete kõik oodatud !