Väga kokkuhoidev pere, ühiselt toimetatakse kodu juures ja  koduuks on sõpradele alati lahti. Vanematena peavad tähtsaks seda, et lapsed saaksid oma sõpradega ka kodus koos aega veeta. Lapsed käivad kõik trennides.

Pere viibib palju värskes õhus ja võtab osa üritustest. Samuti korraldavad nad ise põnevaid matku ja viivad läbi paintballilahinguid. Üheks peret iseloomustavaks jooneks ongi kogukonda siduvate ürituste korraldamine ja laste mänguväljaku ehitamise eestvedamine Sinimäel ei ole siinkohal erandiks.

Aga kuidas pereema Margit ise kutsega rahule jäi?

„Selline kutse võttis täiesti sõnatuks - suur, suur aitäh sellise au ja tunnustuse eest!!! Oleme ikka jälginud selliseid üritusi, aga ainult televiisori vahendusel. Ise kohal viibida oli hoopis teine tunne. Kontsert ja vastuvõtt olid lausa suurepärased! Kohal käisime kogu perega ja jäime väga rahule. Suur aitäh teile kõigile! Olete meile väga kallid ja tean, et sellist tunnustust on väärt igaüks meist! Loodan, et ka teie teate seda ning me kõik oskame hinnata seda, mis meil on. Hoidke ja tunnustage neid, kes on meie ümber ning leidkem üksteise jaoks aega! Me kõik oleme väärt ainult kõige paremat!!!"
Ja nii ongi.