Esinejad esitasid järgmisi laule:

Angelina Besstšastnaja  „Laul tilgast";

Maksim Klishin „Kevadine meeleolu";

 Adelyna Tartu „Emake";

Serafima Gavrilova „Härra Tšivers ja härra Billi":

Gaabriel Kaljurand „Vanaema valss";

Daniil Krenberg „Juuksepatsid";

 Semjon Mihhalitšenko „Okkaline vesi";

 Stella Koit „Karu vaatas sillalt alla";

Ellina Revina „Kaks kastetilka";

Milena Fjodorova „Päikesejänkud";

 Evelina Levochkin „Kevad ja kindad";

Svetlana Derkach „Piimahammas";

Viktoria Antonova „Kotleti unenägu";

Vladislava Korenkova „Põrnikas";

 Juri Jalikova „Vanaisa".

Kui kõik laulud said kuulatud, suundusid žürii liikmed otsust tegema. Samal ajal said lapsed koos Muusikahaldja, Vale Noodi ja muusikaõpetaja Natalja elavas, lõbusas seltskonnas tantsida ja laulda. Žüriil oli väga raske otsust teha, kuna kõik esinejad olid väga tublid ja julged. Kõik laulud iseloomustasid iga lapse meisterlikkust ja originaalsust.

Lauljad mänguhoos. Foto: Inga Lambakahar

Otsus oli vaja ära teha ning kolmeks parimaks kuulutati: Svetlana, Adelyna ja Evelina. Palju, palju õnne eduka esinemise eest! Siinkohal tahaks veelkord rõhutada, et kõik esinejad olid väga, väga tublid ning said ka vastavalt tunnustatud. Suur tänu žürii liikmetele toreda koostöö eest ja loomulikult õpetajatele, kelle töö ja vaev kandsid vilja. Suur aitäh kõigile, kes leidsid  aega tulla meile kaasa elama sel tähtsal päeval! Suur aitäh Vaivara Lasteaia laululindudele imetoreda esinemise eest!

31. mail kell 16.00 toimub Olgina Rahvamajas lasteaia üks tähtsamaid pidupäevi - LÕPUPIDU. Õnnitleme tublisid, tarku lasteaia lõpetajaid ja seekord saadame kooli: Serafima, Ellina, Maksimi, Daniili, Svetlana, Angelina, Ilona ja Gaabrieli. Edu ja tarkust algaval kooliteel!