Nägime päris lõbusad välja, just nagu mõned lumemöldrid oma maani põlledega. Vahur Vuks rääkis ettevõtte ajaloost ja arenemisest. Puudu ei jäänud ka magus osa, sest saime maitsta ja ära arvata erinevate toodete koostist. Maasika ja kirsi tundis ära iga laps, aga teiste marjadega oli veidi raskem. Üllatuseks saime maitsta ka ühte uut mahlajooki, mis polnud veel tootmisse läinud. Nii, et olime esimesed maitsjad väljaspoolt ettevõtet.

Igal juhul kiidame heaks - võib tootma hakata! Maitsmise ajal saime teada kõike uute toodete valmimise kohta alates mõttest kuni valmistooteni. Järgnes ringkäik tootmishoones ja ladudes.

Parajasti oli pooleli kirsimoosi keetmine, mida võis ka lõhnast ära arvata. Tuleb mõõta õiged kogused marju ja suhkruga segatud pektiini, ülejäänu teeb juba masin ise. Töö tundus huvitav, nii et otsustasime - seda tööd võiks tulevikus teha küll.

Täname AS Bacula sõbralikku kollektiivi teistmoodi koolitunni eest! Saime kingituseks kaasa purgikese oma lemmikmoosi. Meie kinkisime moosimeistritele laste ühiselt joonistatud pildi kõikidest marjadest, millest saab moosi teha. Ja pildi keskel meie laste lemmikmoos. Milline? Pole kahtlustki - muidugi Aakre maasikamoos!

Mmmm!