Võistlus algas 15. oktoobril. Esialgu tuli vastata viktoriiniküsimustele, mis olid koostatud Eesti poliitikute poolt. Iga õige vastuse eest sai ühe punkti. Küsimused olid ühiskonnateemalised ja osasid vastuseid tuli pikemalt otsida, aga ükski küsimus vastamata ei jäänud. Kui viktoriinivoor sai läbi, muutusid teenitud punktid virtuaalrahaks, mille eest tuli hakata majandusmängus aktsiaid ostma. See kestis detsembri algusest kuni märtsi lõpuni. Leidsin Äripäevast artikli, kus anti soovitusi, millesse investeerida. Lugesin ja uurisin ka internetist lisa. Lõpuks ostsin Tallinki, Olympic Entertainment Groupi ning Baltika aktsiaid. Kogu raha ei kulutanud, vaid jätsin peaaegu pool raha alles. Kogu võistluse ajal hoidsin ma silma peal, kuidas nende aktsiate hind tõuseb või langeb. Kõrvalt mind keegi juhendamas ei olnud ning tegutsesin iseseisvalt.

Lõpus läks võistlus päris põnevaks, kui lõpuni oli jäänud veel paar nädalat. Olin esimesel kohal ning teisel ja kolmandal positsioonil olijad vahetusid päris tihti ja tulid punktisummadega üsna lähedale. Lõpuks, kui võitsin, oli mul endal väga hea meel.

Võistlejaid oli kokku 204, erinevatest Eesti koolidest. Kokkuvõttes oli see väga huvitav kogemus ning kindlasti soovitan kõigil järgmisel aastal osa võtta, sest lisaks uutele teadmistele viktoriinivoorus on võimalus omandada põnevaid kogemusi majandusmängus. Kaotada ei ole midagi. Viimases voorus sain rohkem teadmisi üldiselt börsi ja aktsiate kohta, kuidas nendega üldse kaubeldakse ja mida need endast kujutavad. Osalemine oli põnev ning aktsiate hindade jälgimine ei olnud ka igav ega keeruline, sest olen ennegi näiteks spordistatistikat jälginud ja see on olnud minu jaoks väga huvitav.