Lasteaialaste kolm osalenud rühma olid kostüümidega vaeva näinud. Mesimummudest ja Mõmmikutest rajal kiiremat kulgemist näitasid lepatriinudeks maskeerunud Markus Kaljur, Markus Rätsep, Margaret Klettenberg, Iiris Kangur, Andres Vunk, Kervin Pärn, Ketrin Reinhold ja Maarit Juhkamsoo. Väga vahvad kostüümid kindlustasid neile žürii arvates topeltvõidu.

1.-3. klasside arvestuses olid rajal kõige väledamad 3.b klassi Marie Kielas, Lisanne Lensment, Brita Pärna, Ragne Gromov, Karl-Martin Krapp, Remo Isand, Andre Aasaroht, Robert Platais. Žürii hindas aga kostüümide parimaks 2.a klassi Kabedad Memmed: Hanna Tali, Eliise Mändmets, Johanna Tammist, Berit Vahter, Rasmus Rist, Oliver Rätsep, Kennert Rannamaa, Sander Statsenko. 1.a ja 1.b klassi omavaheline duell stiili ja kiiruse peale jäi viiki.

4.-6. klasside kiireim oli 6.a klass: Epp-Loviisa Pärtel, Kärt Välja, Kristin Rannama, Ele-Helina Sein, Evert Ubaleht, Robert Ollo, Ken Kurm, Andreas Vahter. Teine koht 6.b klassile, kolmas stiilikohtunike tähelepanu pälvinud 4. klassi lastele napi paremusega 5.a klassi ees.

7.-9. klasside arvestuses oli selgelt näha, millele keegi panustas. Kolmeringilise distantsi kiireim oli 9.b klassi võistkond Saame Pähe Ja Mis Siis.

8.b klassile teine koht, kolmas 8.a klassi tüdrukutele, kes žürii ühehäälsel otsusel hinnati kostüümivoorus selle vanusegrupi parimaks.

10.-12. klassi arvestuses olid Noored Poliitikud väga hästi ette valmistatud nii stiili kui jooksukiiruse osas. Paraku olid nad sellega seljatanud ülejäänud vastased juba enne võistlust. Rajal siiski konkurentsi tajumiseks eraldasime Kilingi-Nõmme päästekomando team'i (Nils Grün, Indrek Kask, Rait Juhkamsoo ja Mait Juhkamsoo) starti veel ootavatest naiskondadest. Päästjad demonstreerisid kõigile kohalolnuile endi häid füüsilisi võimeid, kuid üsna tasavägisena alanud jooksu lõppedes libisesid nooremad lõpuks siiski eest.

Omaette esitus on endiselt vanuserühma 21-vanemad jooks. Selles grupis oli stiilikohtunikel peamurdmist ja vahed üpris väikesed. Vikerkaare võistkond (Mariliis Kaljur, Katrin Ubaleht, Evely Olde ja Iivika Kissa) olid küll kiiremad, aga Rahva-Ellade (Reine Klettenberg, Ly Aasav, Eve Sinijärv, Mare Hallop) kostüümid osutusid stiilikohtunike hinnangul esikoha vääriliseks.

Lisaks oli rajal uues Saarde valla sümboolikaga esindusdressis populaarsust koguv „Hakkame liikuma" team (Anneli Vunk, Katre Teearu, Talvi Sarapu ja Heli Juhkamsoo) ja Kilingi-Nõmme hooldekodu abistav personal.

Tänud Saarde Vallavalitsusele ja kõigile osalejatele, kes hoolitsesid selle eest, et suud saaks magusaks ning tuju rõõmsaks!