Noori lauljaid hindas selgi korral þürii, kuhu kuulusid Pärnu Kunstide Maja lauluõpetaja Ester Murrand, kahekordne „Sindi Ööbiku" tiitli võitja, laulmist ja näitlemist õppiv Hanna Kivila ning ansambli TopTen liige ja ansambli MIX solist Ilme Prenge.

Lauljaid oli palju ja tase oli ühtlaselt kõrge. Laste juhendajad olid lauljad hästi ettevalmistanud ning þüriil oli tükk tegemist ja vaidlemist, et parimad välja selgitada. Anti välja ka mitmeid eripreemiaid ning pärjati iga vanuserühma parimaid. Kõige nooremate, 3-4 aastaste vanuserühma, parimaks tunnistati Mirtel Katrina Kits lauluga „Ema on pai", (juhendaja Margit Kits). 5-7 aastaste vanuserühma parimaks osutus Mirtel Metsmaa, kes sama lauluga nädal varem võitis lauluvõistluse „Kuldmikrofon" - lauluks oli „On ema see" (juhendaja Margit Kits).

Kolmanda laulurühma, 8-10 aastaste seast, valiti parimaks Keili Parts, kes esitas humoorika laulu „Tige tigu" (juhendaja Margit Kits).

Vanuserühma 11 - 13 aastaste hulgas oli parimaks Mirjam Kits lauluga „Väike laul sõbrale" (juhendaja Toomas Voll).

Vanuserühma 16 - 21 aastate noorte lauljate hulgast tunnistati parimaks Maarika Buht, kes esitas laulu „Sind otsides" (juhendaja Jelena KuvŠinova).

Anti välja ka neli eripreemiat. 5-7 aastaste seast sai puhta ja kauni esituse eest eripreemia Lenna Buht (juhendajad Stella Vilumets ja Helle Salumäe). Musikaalsuse eripreemia pälvis 8-10 vanuserühma laulja Laura Teidearu (juhendaja Marje Tilk). Eripreemia omanäolise ja emotsionaalse esituse eest sai Marion Tõldsepp (juhendaja Jelena KuvŠinova) ning eripreemia „Tuleviku lootus" läks Karin Rosenbergile (juhendaja Jelena KuvŠinova).

Lauluvõistluse peapreemia „Sindi Ööbik 2013" võitis seekord Sandra Siil lauluga „Tagareas", juhendajaks Jelena KuvŠinova.

Üritust juhtisid ja kontserdi vahepalade eest hoolitsesid Sindi Gümnaasiumi näiteringi õpilased Eneli Arusaare juhtimisel.