Muuseumis on Tiina Tuul välja pannud oma viimaste aastate tööd. Väljas on lapitekid ja padjad, pehmed mänguasjad, maalid ja Tiina Tuule poolt kavandatud postkaardid. Lisaks on stendile paigutatud fotod tema töödest, kus on vaadata Tiina Tuule poolt kavandatud koerteriided, mänguasjad lastele ning käsitöömeistri poolt taaskasutusse võetud disainitud riideesemed. Spetsiaalsed selle näituse tarvis on Tiina Tuulel valminud lapitehnikas seinavaipade seerija, mis näituse avamisel nii mõnegi külalise pilku püüdis ja huvi äratas. Armas ja soe näitus, mida kindlasti tasub vaatama minna. Näitus jääb Sindi Muuseumis avatuks kuni 28. juunini.

Juba 9. mail avati Sindi Muuseumis veel õpilastööde näituse, kus on väljas tööd, mis on valminud muuseumi töötubades. Seekordne emadepäevaks avatud näitus oli pühendatud emadele ja vanaemadele ning kannab nimetust „ Emale mõeldes..." Kohale olid kutsutud ka laste emad ning näituse avamisele eelnes emadele ja vanaemadele pühendatud eeskava.

Sindi Gümnaasiumi ajalooõpetaja Lembit Roosimäe süütas kõikide emade auks küünla. Gümnaasiumi 3. a klassi õpilased oli õpetaja Eneli Arusaare eestvedamisel kirjutanud selleks puhuks väikese essee teemal „Minu ema", mille õpilased ette kandsid. Eeskava ilmestasid muusikaliste vahepaladega õpilased ise - flöödil Eliis Sillaots ja kitarril Martti Šorin. Kaasatud oli ka õpetaja Lembit Roosimäe, kes viiulil esitas emadepäevale kohaseid muusikalisi vahepalu.

Näitusel saab vaadata muuseumi töötubades viimase pooleteist kuu jooksul valminud kahekümne kahe õpilase kipsist töid. Töötubades juhendasid ning õpetasid lapsi muuseumi juhataja Heidi Vellend ja Helle Hansen. Kõigil õpilastel oli meisterdatud väikesed emadepäeva kingitused - selleks olid kipsplaadid „Lilled minu emale", mis sealsamas ka emadele üle anti. Õpilaste näitus jääb muuseumis avatuks kuni 5. juunini.