Osavõtjate arv on nagu ikka veidi üle saja. Kohe alguses oli näha, et esikoha võitlusesse sööstsid Kohila, Marcuse, RIMi ja Nõmme I meeskonna mängumehed.

Hea oli vaadata RIMi noorte poiste mängutaset ning seda särtsu, mis neid haaras. Teisel päeval selgitati välja juba kohti ning endalegi ootamatult sai ajakava selliselt kokku kirjutatud, et viimane mäng oligi finaalmäng, kus kohtusid Kohila ja Marcuse I. Alles viimasel minutil suutsid Kohila SK mängijad paremuse enda kasuks pöörata. Kolmandale kohale tulid RIMi noored. Nagu ikka mängisid tagumistele kohtadele Kaiu SK, Noarootsi G ja seekord ka Telinek.

Õnneks ei ole aga selle turniiri eesmärk ainult võita. Meie missioon on meenutada ka neid, keda enam meie seas ei ole. Sellest tulenevalt kogunevad kõikide meeskondade esindajad ja treenerid pärast turniiri Taivo hauale, et seal meenutada lähedasi hetki. Traditsiooniliselt selgitasime välja parima mängija, kelleks osutus Taivoga koos mänginud Kohila SK mängija Kustas Kirsipuu ning suurim korvikütt oli Gejor Ender Marcuse I võistkonnast.

Suur tänu meie lauakohtunikele, kes kaheksa aastat järjest on oma panuse andnud selle turniiri õnnestumiseks: Triin ja Raino Pobbol, Janely Buht ning uustulnukad Kädi Pekkermann ja Mari Freiman. Fantastilised kokad Eve ja Marje - mida me teeksime ilma teieta!

Tänan ka kõiki toetajaid, kes alati on ise tulnud ja pakkunud abi: SEB, Kultuurkapital, ERGO, ADIDAS, Rapla T, Rapla Maakonna Spordiliit, Art Link Balti OÜ, Kaiu Vallavalitsus, Arco Nova, PINTSEL, Kaiu LT, Lihu Farm, Melli Auto, RT AUHINNAD, TAMMA SPORT, Sportland, Adograaf, Tavako, BaySun, VAHVI KRAANA OÜ, MONOLIIT, Eesti Korvpalli Liit, EOK, Priidik Saluri, Hr Strom, Veiko ja Merle, Tarmo Räbovoitra, Rehvikeskus OÜ, Telinek, Rein ja Erika, Perekond Strandberg.