Kas meid mõjutab see, et meie koduvald jääb piirkonda, kust on juba lähemas tulevikus lootust sõita Tallinnasse ja tagasi uute ja kiiremate rongidega ning lausa kuus korda päevas?

Või tullakse siia otsima seda, mida meil on - vaikust ja rahu.... Miks ei võiks meie linnast, vallast saada samasugune fenomen, nagu on juhtunud Kohila ja Raplaga, kus rongiga tööle sõitjate autodele on tulnud ehitada lisaparklad.

Kõige selle peale mõeldes otsustas TASA anda välja Türi valla elukeskkonda kajastava erilehe ja jagada seda meie valla suurima osalejate arvuga üritusel, Türi lillelaadal.

Nii jõudsimegi esmakordselt Türi valla suurüritusele. Koostööd tegime nii Türi vallavalitsuse kui ka kinnisvarafirmade esindajatega. Reklaamtelgis, mille pealkirjaks oli „Türi - hää koht elamiseks", tutvustasime laadakülalistele ja kauplejatele kohaliku elukeskkonna väärtusi ning jagasime infot lähiaja kultuurisündmuste kohta.

„Koostöös Pindi kinnisvara ja Tare kinnisvara esindajatega oli TASA juhatus ja nõukogu väljapanekutega kohal kõigil kolmel laadapäeval. Jagasime inimestele
ca
4000 eksemplari meie head elukeskkonda tutvustavat erilehte. Kinnisvarafirmad tutvustasid huvilistele elamisvõimalusi ning müügis olevat kinnisvara."

„Käesolev kevad on olnud küll hiline, kuid klientide huvi kinnisvara vastu tärkas juba veebruaris. Olukorra teeb erakordsemaks seegi, et kliente leidub Eesti eri paigust. Erilist aktiivsust on näidanud üüriturg, mille puhul nõudlus on tublisti üle pakkumise.

Seega saame rõõmustada ka uute töökohtade üle," ütles Piret Reinsalu.

„Meeldiv on tõdeda sedagi, et üha enam kohtume noorte peredega, kes soovivad leida oma kodumaja või uut kodukohta. Türi vald oma väärtustega on noorte seas huvipakkuv ja meelitav."

„Lillelaadal saadud tagasisidest olen saanud innistust minagi. Kolm päeva koos meeldivate külastajate ja rohkete teemakäsitlustega tõi meid, kinnisvarainimesi, klientidele lähemale. Laada tarvis koostatud erileht täitis oma ülesannet mitmekordselt. Koostöös TASA juhatusega soovime laadalt saadud ideid ka tulevikus teostada," lisas Reinsalu.

Siinkohal veelkord suur tänu TASA juhile Riina Trummile, nõukogu liikmetele Arnika Tegelmanile, Jan Raudseple ja kõigile teistele aitajatele, kes panustasid kuhjaga oma vaba aega ja tasuta tööd. Ei saa märkimata jätta, et erileht majandas end reklaamimüügiga ära ja tootis sihtasutusele väikest kasumit.