Suure-Jaanis omavahel mõõtu ei võetud, siin osaleti õpitubades, kus juhendajateks olid Annelii Traks, Thea Paluoja ja Toomas Voll. Kätt sai proovida ka töötubades, kus õpetajateks Suure-Jaani kultuurimaja kunstiline juht Liis Pihlik ja Suure-Jaani gümnaasiumi kunstiõpetaja Reeda Sadam. Suure-Jaani kirikut ja orelit tutvustas Kristi Sääsk ning reede õhtul kuulati kirikus koos käsikellade ansambleid Kide ja Clarabella ning vaadati liturgilise tantsu grupi Jubilate Deo esinemist.

Õpitubades omandatuga anti Suure-Jaani rahvale ja kohaletulnud vanematele laululaval kontsert. Laulupeo mõõtu lisas rongkäik. Mudilastega koos sammusid rongkäigus maavanem Lembit Kruuse ja vallavanem Tõnu Aavasalu. Kontserdi sidusid kenaks tervikuks ja lisasid meeleolu klounid Piip ja Tuut.

Festivali kunstiline juht oli Annelii Traks, peakorraldaja Suure-Jaanis Riina Mankin, keda aitasid Age Einulo, Marge Johanson ja Eda Nodapera.

„Ja ei hakanudki sadama", tõdeti kontserdi lõppedes - Viljandis ja veel mõned kilomeetrid Suure-Jaanistki sadas lahinal. „Oli väga ilus kontsert", ütlesid need, kes vihma aimdusel end heidutada ei lasknud ja lapsi kuulama tulid. „Hea, et neid üritusi tehakse väiksemates kohtades," ütles üks ema, „ma ei olnud kunagi enne Suure-Jaanis käinud."

Kõigile korraldajatele suur tänu väga toreda elamuse eest.