Oma Facebooki lehel kirjeldab Raasiku meeskonna esindaja mängu käiku nii:

Lähemalt tänasest mängust. Nagu mainitud, siis arvestada saime 11 mehega ning kohad platsil olid mõnegi jaoks tavapäratud, kuid sellega harjusime ruttu. Esiliiga B liider Nõmme Kalju II haaras ootuspäraselt mängu algusest peale initsiatiivi ning palli liigutati üsnagi osavalt kaitsjalt kaitsjale. Kaitses suutsime aga meeskonnana kompaktselt koos olla ning õigel ajal vastastele survet avaldada, nii et ohtlikke sööte ettepoole nõmmekatelt eriti ei tulnud. Pikad pallid klaaris kaitseliin või noppis oma haardesse väravavaht Oliver Vunder. Kõige rohkem oli tegemist vastaste pisikest kasvu võõrleegionäri Takuya Kai'ga, kes mitmel puhul messilikke triblinguid tegi, kuid õnneks väravale ohtlikuks ei saanud.

Kuigi Nõmme oli domineeriv, siis päris tuimalt me palli järgi ei jooksnud ning suutsime ka ise ilusaid rünnakuid luua. Kasutati nii Jokerile omast lühikest söödumängu kui ka kiireid äärevahetusi ja pikki palle. Ründeliin töötas kõvasti ja võitles nii mitugi palli enesele, ka keskväli jõudis ilusti järele ning esimese poolaja ohtlikumad momendid jäidki meie nimele. Head võimalused olid nii Marko Nahkoril kui ka Mario Nadelil, kes mõlemad värava eest löögile pääsesid, kuid kahjuks nahkkera raamidesse suunata ei suutnud. Poolaja pausile läksime väravateta.


Teisel poolajal jätkasime samasuguse distsiplineeritud mänguga ning nägime kuidas favoriidikoorem vastasele järjest rohkem peale surus ning ebaratsionaalseid otsuseid vastu võtma sundis. Meie keskväljamehed tegid head tööd ja hoidsid oma ala lukus, vastaste pikad pallid langesid endiselt kaitsjate või väravavahi saagiks ning rünne tekitas kiirete sööstudega ohtu Nõmme Kalju II väravale. 

61. minutil suutisime vastase kaitsjad ja väravavahi segadusse ajada ja Rene Lille otsajoone lähedalt antud terava tsenderduse suunas Kuldar Võsar värava eest võrku! Asusime juhtima!
Mängu lõpuni üritas Nõmme meeskond seisu viigistada, kuid kõik Jokerid võitlesid kõvasti ning lõpuvile kõlades võisime pisikese üllatuse teinutena juubeldada!

Raasiku FC Joker 1993 vs Nõmme Kalju II

Eriti suur aitäh kohal olnud fännidele ja tänud kõigile, kes meie tegemistele kaasa elavad!

FC Jokerit näeb järgmine kord mängimas 16. juunil, kui Raasiku kooli staadionil võõrustatakse liigamängus FCF Tallinna Ülikooli võistkonda.

Vaata suuremat fotogaleriid Raasiku Joker 1993 Facebooki-lehelt.