Lauri oli aktiivne Kohila Gümnaasiumi Õpilasesinduse eestvedaja ja lõpetab juulis Inglismaal Newcastle ülikooli Turunduse ja Toiduteaduse eriala.

Lenar on Kohila Gümnaasiumi abiturient ja Kohila Gümnaasiumi õpilasesinduse president. Kooli kõrvalt mängib Lenar võrkpalli, kusjuures Kohila Gümnaasiumi võistkond on Raplamaa koolidevahelistelt võrkpallivõistlustelt kolm aastat järjest esikoha toonud. Kirke käib Kohila Gümnaasiumi 6. klassis ja osaleb kooli õpilasaktiivi tegevuses.

Kontserni Lallemand divisjonide juht Antoine Chagnon nimetab Tiinat erandlikuks liidriks, kes vaatamata oma edukusele on väga tagasihoidlik. Tiina on tema sõnul meeskonnamängija, kes näeb kontserni grupis ühtset tervikut ning võitleb vajadusel kõhklematult oma töötajate ja tehase eest. Antoine Chagnon: „Väga tugev isiksus ja suure praktikapagasiga juht, kes orienteerub hästi nii tehase siseasjades kui ka terves kompleksis finantsnäitajates."

Poeg Lauri on emast mõeldes kirjutanud: kõik emad muretsevad ja tihtilugu räägivad lapsed, et vanemate muretsemine on väga tüütu. Aga kas pole hea tunne, kui keegi tunneb huvi, kuidas sul läinud on. Minu ema muretseb ka, kuid samas usaldab mind. Temaga on alati hea asju läbi arutada, sest - kes teine teaks sind paremini kui su oma ema. Sellega annab ta mulle väga kindla toetuspinna, kuulab mu ära ja julgustab mind oma mõtted otsusteks ja otsused tegudeks tegema.

Meie ema teab alati, mida ta tahab ja saab ka selle! Ta on alati valmis millekski uueks ja huvitavaks: ema on mulle õpetanud, et alati tasub tahta rohkem kui esialgu julged - mõtle suurelt. Meie ema pole kunagi virisenud.

Mitte kunagi pole ma kuulnud teda kaeblemas, ehkki ta elu on olnud vahel väga raske. Ta on fenomenaalne inimene, tohutu töövõimega ja tark. Ema on mulle alati õpetanud, et ütlemisega ei tõesta midagi, tegudega tõestatakse.

Tiina ise on talle omase rahu ja selgusega öelnud: minu jaoks ei ole ei kõrgusi ega kukkumisi, suudan teha kõiki töid, peaasi, et pere on hoitud! Olen õnnelikus abielus. Mul on suurepärased, haruldaselt mõistlikud, iseseisvad ja hakkajad lapsed.

Tiina on leidnud aega ja energiat ka kohaliku kogukonnaelu edendamiseks. Heaks näiteks on vallaga koostöös ehitatud valgustusega asfalttee, mis hoiab lapsed suurelt teelt kõrvale. Lisaks on ta toetanud kohalikke sportlasi, tantsu- ja spordirühmasid, Kohila Gümnaasiumi ja selle aktiivi kui ka ettevõtlikke noori, kes välismaale täiendõppele soovivad minna. Suureks abiks valla arengus on kindlasti olnud uute töökohtade loomine - Salutaguse Pärmitehas kasvab aasta-aastalt ja praeguseks pakub tööd juba üle 80 inimesele.

Töötajaid otsib Tiina esmajärjekorras just koduvallast. Suuresti Tiina eestvedamisel tehtud töö eest maakonnaelu edendamisel pärjati Salutaguse pärmitehas tiiliga Raplamaa Parim Äritegu 2011.