“Kuna olen suhkruhaige, pean regulaarselt oma nägemist kontrollima. Kuid seal selgus, et tegelikult mingit nägemiskontrolli polnudki, ainult silmarõhku mõõdeti,” rääkis Maire Põhjarannikule.

Ent suurema osa “nägemiskontrollist” võttis enda alla hoopis ilmavaate korrigeerimine: “Noored tüdrukud olid seal, kes hakkasid sellist ilusat juttu ajama, et mida kõike Reformierakond noorte, perede jne heaks teeb,” rääkis ta.

Naine meenutab, et kui talt küsiti, kas ta ei tahaks astuda Reformierakonna liikmeks, vastas ta, et kuigi tema tütar on Reformierakonna noorteorganisatsioonis, tema parteisse astuda küll ei taha.
Ent kui eelmisel nädalal Reformierakonna nimi puhkenud häältevõltsimisskandaali tõttu ajalehtede esikülgedel seisis, uuris naine huvi pärast partei kodulehelt liikmete nimekirja ning avastas sealt enda nime.

“Ma ei tea, kuidas ma sinna sattusin, ma ei kirjutanud mingit avaldust ega andnud nõusolekut Reformierakonda astumiseks,” rääkis Maire, kes ei tea nüüd, mida ta tegema peaks, et erakonna nimekirjast välja saada.

Loe pikemat lugu Põhjarannikust!