Rauno Reinart võitis Tallinnas Nõmmel toimunud Eesti murdmaajooksus meistrivõistlustel noorsooklassi 4 km distantsil pronksmedali.

Koeru KK võistkond liider ka peale 4. etappi

TV 10-olümpiastarti vabariiklik 4. etapp toimus Karksi-Nuias jaheda ja vihmase ilmaga. Meie noored suutsid keerulistes oludes oma hetkevormi realiseerida ja vajalikud punktid võistkonnale tuua. Parimad tulemused tegi Johanna Ilves, kes palliviskes saavutas vanemate tüdrukute seas 6. koha (49.33) ja 600 m jooksus 8. koha (1.48,70). Juuni keskel toimuvale mitmevõistluse finaali läheme väikeste koolide grupis parima punktisummaga. Toimus ka Järvamaa 3.etapp, kus esikohti noppisid Johanna Ilves, Elmar Braks, Elin Lõoke ja Cren Jürgen. Teisi-kolmandaid kohti saavutasid Kirke Grünmann, Lishann Ilves, Marek Koroljov, Kerdo Kuldner, Jarl-Joosep Ilves, Helar Okas ja Mark-Hubert Heil.

Valla meistrivõistlused kergejõustikus

Esimesel etapil võidutsesid 100 m jooksus Lishanna Ilves (14,6) ja Gert Kruusa (12,8), kaugushüppes Lishanna Ilves (4.52) ja Teve Tammekand (5.06), odaviskes Gert Kruusa (61.47) ja Deivi Teppan (35.90) ning 1000 m jooksus Eric Einson (3.33,5) ja Deivi Teppan (3.27,6).

Lõppesid Koeru SK noorte seeriavõistlused kergejõustikus

2.-4. klassi ja 5.-6. klassi arvestuses toimunud kolmeetapilise seeriavõistluse võitsid Krislin Päri, Kirke Grünmann, Elmar Braks ja Mehis Neem.

Kiireimad Koeru SK seeriajooksul

Kevadel toimus terviseradadel seeriajooksude sarjas kaks esimest etappi. Oma vanuseklassis said võidurõõmu tunda Nora Valk, Lishanna Ilves, Johanna Ilves, Pille Eha, Tiina Idavain, Patrik Ruotsalainen, Silver Tatrik, Johann Kull, Hallar Okas, Tevon Voltenberg, Rauno Reinart, Urmas Liin ja Ülo Jammer. Mõlemal etapil oli ligi 70 osalejat. Kaks viimast etappi toimuvad sügisel.