2-4-aastaste hulgas tuli võitjaks 4-aastane Mia Keitlin Tänavots.

5-7-aastaste vanuserühma võitjaks laulis end Nele Limberg, kes laulis laulu „Lõoke". Ergutuspreemiate väärilised olid Keitlin Johanson ja Robin Toiger.

8-10-aastaste vanuserühmas oli kokku 17 last. Žürii valis välja eraldi parima laulutüdruku ja -poisi. Tütarlaste arvestuses sai kõrgeima koha Miia Vask lauluga „Minu lemmikud". Ergutuspreemia võitsid Elli Maria Kütt ja Katariina Siilak. Poiste arvestuses oli kõige parem laulumees Jan-Erik Tamm.

11-13-aastaste lauljate seas osutus parimaks lauljaks Sirelin Sammalpärg ja parim noormees oli Andry-Sten Tüvi. Ergutuspreemiad said Rainer Ambos ja Kertu Greenberg.

14-16-aastased, kõige vanemad laululapsed, olid väga tasavägised ning esikoht läks sellel aastal jagamisele. Žürii leidis, et kõige tublimad olid Kelly Vask ja Elis Emma Ranne.

Ergutuspreemiad said Sven Rannar ja Sander Aleks Paavo. Pealtvaatajad said valida ka oma lemmiku ja 2013. aasta lauluvõistluse publiku lemmik oli Miia Vask.

Suured tänud žüriile ja juhendajatele. Suur-suur tänu ka kõikidele headele sõpradele, kes toetasid laste lauluvõistlust ning aitasid laululastele auhindu muretseda.

Aitäh teile, Inge Rahkema, Viru Õlu, Baltic Fibres, Idavere, Lions Club Haljala, Haljala Vallavalitsus, Rakvere Teater.