Siis toimus enamik spordialasid ja ka Viljandimaa tantsupidu "Õnn" päev läbi kestvate proovide ja peoga jalgpalli kunstmurul. Nii pidigi mõni tantsija proovist «hüppesse» minema, et staadionil valla eest kergejõustikus võistelda. Sportimiseks välja pakutud 11 alast osales Tarvastu kümnes.

Eriti edukad olid meie võrkpallurid - naised võitsid finaalis Viljandit ja mehed olid kokkuvõttes tublil pronksmedalikohal. Võidukas naiskonnas mängisid Erle Püvi, Egle Püvi, Marje Rosenblatt, Helja Ütsik, Aage Õunap, Anneli Taresaar ja Aine Elerand. Teistel aladel olid tulemused keskmised: noored jalgpallipoisid olid viiendad, jalgratta maastikusõidus ümber Viljandi järve oli meie võistkond kuues, noormeeste arvestuses oli neist parim Karl Erik Kumm, kes sai teise koha. Tublid olid ka lauatennise-, mälumängu-, vabamaadluse-, korvpalli-, kergejõustiku- ja petankivõistkond.

Staadionil oli meie odaviskaja Geithi Tamm kolmas. Veteranide vanuseklassis võitis Marge Almre kaugushüppe, Argo Tamm odaviske ja Märt Tomp 5000 m jooksu. Tore, et ka vanameister Rein Saul ei pea paljuks oma koduvalda esindada.

Kokkuvõttes oli Tarvastu vald Viljandi, Pärsti, Suure-Jaani ja Karksi järel viiendal kohal, mis ei ole sugugi halb tulemus. Tänu kõigile ligi 70 sportlasele, kes esindasid meie valda. Kiitus ka valla viie rühma tantsijatele ja nende juhendajatele Kersti Vunderile, Anu Tompile, Marge Almrele ja ka ilmataadile, kes tantsupeol peale viimast tantsu ja tänamist andis parajalt 10 minutit kojuminekuks. Kes hiljemaks jäi, sai värskendava paduvihma kaela.