Muusikaosakonna kitarriansambel koosseisus Artur Kruusamägi, Hendrik Mändla, Jürgen Järveküla ja Renee Trei.

Kunstiosakonnas õpitakse maalimist, joonistamist, kompositsiooni, vormiõpetust ja kunstiajalugu. Noorema astme on lõpetanud 44 ja vanema astme 27 õpilast. Kunstiõpinguid on jätkanud Kamilla Tobro Tartu kõrgemas kunstikoolis ja Kairi Uibo Saksamaa kõrgemas kunstikoolis.

Aastapäeva tähistati traditsiooniliselt kokkutulekuga. Õpilaste esinemistele järgnesid õnnitlused vallavanemalt Alar Karult, endiselt direktorilt Mai Talult, sõpruskoolidest olid meid tervitama tulnud Tõrva ja Valga Muusikakoolide direktorid ning ka Viljandi Muusikakooli poolt anti üle head soovid. Endised õpetajad meenutasid hea sõnaga koolis töötatud aastaid. 

Kunstiosakonna tööde näitus Tarvastu raamatukogus

Kevadel oli Viljandi Linnagaleriis ja Viljandi Raamatukogus avatud kunstiosakonna juubelinäitus. Praegu on üks osa suurest näitusest üleval Tarvastu raamatukogus ning sügisel saab vaadata teist osa. Kellel ei olnud võimalik linnas näitust külastada, saab seda teha kodukandis.

Hea meel on, et meie õpilasi on kutsutud esinema nii lasteaedadesse kui teistesse koolidesse ning kindlasti on olnud põnev kevaditi sõita kontserdile Mustlasse. Loodame, et Tarvastu Muusika- ja Kunstikool jääb edasi valla kultuurielu ilmestama ning meie koolis õpitu arendab ja rikastab last, annab palju kogemusi ning aitab vaba aega väärtuslikult sisustada.