onemanband
Ergo Korpi kaasabil. Samuti loodame oma elanike käsitööga üles astuda mõnel suvisel laadal Tori-kandis. Tegemist on ja igavust tundma ei pea. Ka igapäevaselt toimetatakse aias ja hoovi peal, mõni käib jalutamas, mõni surfab internetis, harrastatakse kepikõndi, mängitakse palli, tegeletakse käsitööga, koristatakse, vaadatakse telekat jne - nagu seda ikka kodus tehakse. Oleme alati püüdnud kohaliku kogukonnaga kenasti külg külje kõrval toime tulla, oleme seda seni ka suutnud. Väikesed erimeelsused püüame lahendada jooksvalt ja kiiresti. Peamine on, et meile teada antaks, kui Tori Koduga või siinsete elanikega seonduvalt mõni probleemikene üles on kerkinud.

Naljaga pooleks, siis üks peaaegu et inimese põhiõigustest on võimalus tööd teha ning saadavat tasu endale meelepärase peale kulutada. On meilgi nii mõnigi elanik, kes tahaks, oskaks ja suudaks lihtsamaid (abi)töid teha, ent paraku seda siin lähiümbruses eriti leida ei ole. Siinkohal suur palve ümbruskonna ettevõtjatele-talunikele: kui vajate endale appi mõnd vähenõudlikku ent lihtsamat tööd oskavat inimest, küsige, helistage! Usun, et suudame vastastikku kasulikud olla.

Lisaks veel üks väike palve neile, kes ei oska oma koduses majapidamises üle jäävate asjadega midagi pihta hakata siis: tunneme puudust (kasvõi vanadest ent korras olevatest) jalgratastest, et oleks võimalusi elanikel ka mõni pikem tiir ette võtta, samuti tunneme puudust korralikest kardinatest ja kardinapuudest. Need on teatavasti üsna kallid, ent nii mõnegi meie elaniku tuba vajaks värskemat ilmet ja kaitset kuuma päikese eest. Ka kasutatud, ent korralike öökappide ja riidekappide vastu ei oleks meil midagi.

Seega - kui juhtub kodus eelpool nimetatud kraami üle olema, võite julgelt teada anda tel: 5301 8375.

Muus osas aga: soovime omalt poolt kõikidele ilusat ja sooja suve ning loodame, et ka teine pool aastast möödub meil ja kõigil teistelgi sama toimekalt ja tegusalt kui Tori Kodul viimane poolaasta läinud on.