Ave Hõim 1. klaassist - Põlva maavanema ja Kaitseliidu Põlva maleva isamaalise omaloomingu konkursil III koht 1.- 4. klassi arvestuses; Hugo Ermel 1. klassist - Miksikese pranglimise I koht maakonnas oma vanuseklassis; Laura Bogdanov, Mattias Miller, Gerly Piho, Neleliis Pukk, Tormi Säärits, Siimon Teesalu ja Edgar Kuld 2. klassist - kõik eeskujulikud õppijad, lisaks oli Edgar pranglimises maakonnas oma vanuseklassi võitja. Kerttu Haljaspärg 3. klassist - eeskujulik õppija ja saavutas vabariiklikul animalistlikul loomingukonkursil Loom, lind, inimene 1.- 3. klassi arvestuses I koha; Ke Nette Nerva 3. klassist sai I koha Heli Raidla nim. IV mänguasjakonkursil; Brigitta Paal 4. klassist, Nele-Liis Väise 5. klassist ja Heiamar Tamm 6. klassist - õppisisd viitele; Erik-Villem Lehtmäe 5. klassist sai maakondlikul noorkotkaste laskevõistlusel I koha; Valter Kuld 5. klassist õppis viitele ja oli pranglimises maakonnas oma vanuseklassi võitja ning sai pranglimise karikavõistlustel vabariigis võistkondlikult II koha; Carolyn Lumi 6. klassist õppis viitele, sai emakeele olümpiaadil maakonnas 3.- 4. koha, oli pranglimises maakonnas oma vanuseklassi võitja ning võistkondlikult saavutas pranglimise karikavõistlustel vabariigis II koha; Hardi Häelme 6. klassist õppis viitele ning sai vabariiklikul animalistlikul loomingukonkursil Loom, lind, inimene 4. - 6. klassi arvestuses II koha; Virgi Ülpri 6. klassist õppis viitele ja võistkondlikult saavutas pranglimise karikavõistlustel vabariigis II koha; Erik Patrik Hainsoo, Edith Varb ja Paula Bogdanov 7. klassist saavutasid vabariigis pranglimises võistkondlikult III koha, lisaks õppis Paula viitele; Liisi Tamm 8. klassist õppis viitele ning oli R. Rohu nim. loomingukonkursi võitja; Sten Väise 8. klassist õppis viitele, oli maakonnas pranglimises oma vanuseklassi võitja ning võistkondlikult saavutas pranglimise karikavõistlustel vabariigis II koha; Rasmus Riiner 9. klassist sai maakondlikul inglise keele olümpiaadil II koha ning matemaatika olümpiaadil 3. - 5. koha. Neid tublisid lapsi õpetasid-juhendasid: Krista Varul, Saidi Tammeorg, Kristina Lember, Merike Tamm, Alar Tamm, Ivi Luht, Ulja Uibo ja Lembit Luiga. Suur tänu hoole ja kannatlikkuse eest teile!

Pärast preemiate ja tänukirjade üleandmist astus veelkord publiku ette ansambel SINGELUS. Nende juhendaja Halliki Pihlapi sõnul võiksime olla rõõmsad, et meie vallas selline tunnustusüritus toimub ja vastuvõtule kutsutakse lapsed koos vanematega.

Noortekeskuses ootasid tunnustusüritusele kutsutuid kaunilt kaetud lauad kringlite ja puuviljadega. Tänud hariduskomisjoni liikmetele Inge Tammele ja Ell Sellis´ele, kes aitasid laudu katta ja teenindada! Tänan ka Valgjärve Vallavalitsust HEA LAPSE ürituse toetamise eest!

Kaunist ja kosutavat suve õpilastele ja õpetajatele! Kannatlikkust, järjekindlust ja armastust vanematele laste kasvatamisel!