Kevadel saime koostöös Saverna lasteaiaga algust teha ka oma lugemisprojektiga „Lugemispesa", millega on haaratud lasteaia kõik rühmad. Projekt jätkub sügisel ja loodame koos lasteaiaõpetajatega, et see jääb meile aastateks. Tegemist on laste lugemiskasvatusega läbi mängulise ja ka käelise tegevuse. Tahame last varakult tuua raamatute maailma, tutvustada neid raamatukoguga ja selles peituvate võimalustega. Kooli minnes on siis lapsel olemas väikenegi ettekujutus raamatutest, lugemisest ja sellest, mida kõike võib raamatutest leida. Suvel kogume koos lasteaiaõpetajatega mõtteid sügiseks, oma tegevuse mitmekesistamiseks ja huvitavamaks muutmiseks. Ja tegelikult oleks tore, kui ka lapsevanemad avaldaksid oma mõtteid ja arvamusi.

Lisaks tööle lasteaialastega pole unustatud ka õpilasi - kevadperioodil toimus 4 raamatukogutundi ning kohtumine lastekirjanik Siiri Laidlaga.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on suurenenud lugejate arv 27 inimese võrra ja samuti ka laenutuste ning külastuste arv. See kõik näitab, et uutes ruumides laabub ka raamatukogu elu ja tegemised positiivses suunas.

SUVEKS MÕNUSAT PUHKUST JA TOREDAID LUGEMISELAMUSI NII VÄIKESTELE KUI SUURTELE!