Lugejal on nüüd raamatukogus mugavam endale meelepäraseid raamatuid leida. Teatmekirjandus on toodud lugejatele lähemale, paigutatud uutele riiulitele ning asub koos ühes kohas. Lisaks on nüüdsest ülejäänud kirjandusest eraldi laste- ja noortekirjandus, mis võimaldab samuti antud valdkonnast paremat ülevaadet saada.

Alates 10. juunist augusti lõpuni on Maaritsa raamatukogus kõigile huvilistele avatud näitus Andres Kuura illustratsioonidega Juhan Voolaiu raamatule „Kullamäe lood". Raamat koosneb 20 humoorikast loost, mis räägivad tänapäeva laste elust. Lugude peategelased on poisid, kes satuvad seiklustesse kõikides oma ettevõtmistes. Raamatu illustraator Andres Kuura tegeleb raamatute illustreimisega pigem hobina, kuid on illustreerinud ka raamatu „Vana Toomase legend". Näitus on avatud raamatukogu lahtiolekuaegadel E, K 13.00-19.00 ja L 10.00-14.00. Plaanis on ka augusti lõpus kutsuda kirjanik Juhan Voolaid Maaritsa raamatukokku lugejatega kohtuma ja oma raamatut tutvustama.

Suvi on tulemas ja puhkusteperiood algamas. Ka Maaritsa raamatukogu pole siinkohal erandiks. Raamatukogu puhkab sellel aastal terve juuli kuu. Taas oleme lugejatele avatud alates laupäevast 03. augustist. Kutsume kõiki enne puhkuseperioodi oma käesolevaid raamatuid tagastama või pikendama ning puhkuseks endale hulgaliselt uut lugemismaterjali varuma.