Maikuusse mahtusid ka ühine talgu­päev õueala turvalisuse suurendam­seks ning emadepäeva liikumispidu, kus kevadised Konnapoisid äratasid Emajõe äärest üles lastele tuttavad putukad- lepatriinust ämblikeni.

Suurte midride aastategudeks said: loodusnädalad ühise edenemise­ga õuesõppes (valminud on lastele põnevust pakkuvad abimaterjalid õpetajatele, õuealal on 9 avastus - ja õuesõppekohta); avastustuba, kus lapsed saavad tegutseda väiksemates gruppides; tervisenädalad, kus lap­sed said juurviljadega tuttavamaks läbi mitmete ühiste maitse- ja katsee­lamuste.

Aasta lõppu jäid mitmed tunnusta­mised- meie lapsd on osalenud erine­vatel konkurssidel (peediplakat võitis maakonnas I koha, matkamängus said mitmete rühmade laste ja õpetajate ühistööd kiita, jne). Aasta jooksul toi­munud perede fotokonkursi „Emajõe loodusleid" väljavalitud pildid aval­datakse Luunja valla kalendris ning tegusad pered said oma lapsega käia Saksa talu hobusetallis ning Ahhaa keskuse töötoas.

Ees on ootamas uus põnev väljakut­se- meie kodukandi rahvarõivaste te­gemine koos rahavarõivaalaste kooli­tustega. Toimunud on koolitus "Hel­mekeed ja rõhvarõiva kandmiskunst" ning kohe-kohe kutsume huvilisi järgmistele koolitustele (tikand, pas­tla- ja sõletegu). Rahvarõiva projekt on meie ühine ettevõtmine Luunja Maanaiste Seltsiga.

Kõikide nende ühiste ettevõtmistes on olulised meie pered, koostööpart­nerid ja lasteaednikud! Täname kõiki tegusa, põneva aasta eest ning kau­nist Eestimaa suve!