Koosseis on nende aastate jooksul küll muutunud ning algsest nelja-viie liikmelisest ansamblist on saanud väike koor. Laulurõõm on see, mis toob neid inimesi juba 10 aastat kokku. Kersti Rumm ütles, et igal sügisel saadab ansambli juhendaja Juule Laurend sõnumi, et saame taas kokku ning nii aga uus lauluaasta algabki. Juule Laurend on ansamblit juhendanud algusest peale. Ta on pakkunud välja laule, mida võiks õppida, teinud seadeid - olnud ansambli nn hing.

Lisaks naisansambli kaunitele lauludele ilmestasid kontserti oma esinemisega Anete Lomp, Triin Rand ja projektiansambel, musitseerisid Lauri Metus, Kert Krüsban, Kristo Metus ja Anton Rohtla. Naisansamblit oli tulnud õnnitlema ka Loksa Muusikakooli vilistlaskoor nelja lauluga ning noor solist Siim Aksel Amer. Ning oh üllatust, naisansambli lauljannadest said graatsilised tantsijad, kes esinesid lõbusa tantsunumbriga. Tantsu oli neile selgeks õpetanud Ulvi Moks.

Ning oligi aeg õnnitlusteks ning headeks sõnadeks. Loksa Linnavolikogu aseesimees ja SA Loksa Kultuur juhatuse esimees pr Helle Lootsmann kinnitas Juule Laurendile pidulikult rinda Harjumaa laulu- ja tantsupeo koorijuhi roseti. Lisaks oma põhitööle Loksa Muusikakooli solfedžo õpetajana on Juule juhendada veel ka Loksa Muusikakooli lastekoor ja Loksa Muusikakooli vilistlaskoor.

Seejärel maitsti naisansambli valmistatud roogasid, meenutati olnut ning peeti ka natuke tulevikuplaane.

Suur tänu kõikidele esinejatele ning lauljatele ikka ja alati helisevat lauluhäält.