Vaivara Lasteaed tänab austatud külalisi, kes leidsid aega tulla meie tähtsale üritusele. Suur aitäh õpetajatele, kes on teinud suurt tööd. Suur aitäh vanematele, kes organiseerisid nii toreda peosaali ja -laua ning nägite suurt vaeva.

Lõpetuseks paar küsimust meie tragidele lõpetajatele:

1.) Mis sulle lasteaias kõige rohkem meeldis?

SVETLANA - mulle meeldisid õhturingid; matemaatika; kokandus; sõbrad; kõik õpetajad on toredad ja head. Mulle meeldis väga osaleda „Laulukarussellis"; tähistada erinevaid lasteaia pidusid, eriti aga jõulupidu; lasteaia toit oli ka väga maitsev.

ANGELINA - lasteaias meeldis mulle kõige rohkem mängida kodumänge; tegeleda matemaatikaga; meeldis kokandus ja liikumine. Toitudest maitses mulle kõige rohkem kartulipuder kotletiga. Lasteaias on mul palju sõpru - Anfisa, Sveta, Ilona;  meeldis käia teatris; tähistada erinevaid pidusid , eriti aga emade- ja isadepäeva.

JURI - mulle meeldisid eriti logopeedi tegevused; mängida; sõbrustada kõigi lastega. Lasteaia toit oli ka väga maitsev; kõik õpetajad olid toredad ja lahked. Kindlasti hakkan igatsema lasteaia, õpetajate ja sõprade järele.

GAABRIEL - mulle meeldis meisterdada kalakesi; õppetegevused; mängida. Lasteaaias on mul palju sõpru; toitudest on minu lemmik - puder ja tegevustest meeldis mulle kõige rohkem kokandus.

DANIIL -lasteaias meeldis mulle mängida; joonistada; sõpradega suhelda; õppetegevused.

MAKSIM - lasteaias meeldis mulle mängida autodega; tegeleda matemaatikaga; muusikategevused ja tantsimine; joonistada; õppida eesti keelt.

SERAFIMA - mulle meeldisid kõik õppetegevused; õpetajad ja sõbrad on väga toredad; mulle meeldisid samuti mänguasjad; väljasõidud; õppida eesti keelt.

ELLINA - mulle meeldisid erinevad õppetegevused, eriti aga muusika ja hommikuvõimlemine; mängida väikeste lastega.

2.) Mida sa koolist ootad? Millised on sinu ootused?

SVETLANA - koolis tahan ma õppida ja saada hindeid „5" ja natuke võib-olla mõni „3" ja „4". Tahan tegeleda eriti kunsti, matemaatika ja muusikaga, kuna need on minu lemmikud. Soovin leida koolis uusi sõpru ja häid õpetajaid.

ANGELINA - koolis tahan tegeleda matemaatikaga; soovin leida palju sõpru ja tahan häid hindeid, eriti aga „5".

JURI - koolis tahan häid hindeid; ootan huvitavaid tunde ning leida uusi sõpru.

GAABRIEL - koolis ootan palju uusi ja huvitavaid sõpru.

DANIIL - ootan koolis huvitavaid tunde ja soovin õppida hindele „5".

MAKSIM - koolis soovin leida uusi sõpru; saada häid hindeid; soovin, et õpetajad oleksid lahked ja toredad.

SERAFIMA - koolis ootan huvitavaid tunde; uusi väljakutseid; võimalust õppida uusi keeli; leida häid õpetajaid.

ELLINA - koolis püüan õppida ainult hindele „5"; et mul ei oleks kahtesid; et ma ei hilineks tundi; leida uusi sõpru; häid ja lahkeid õpetajaid.