Peo ülesehitus oli seekord erinev eelmistest: kaasatud oli Valtu Põnnide klubi, Kehtna lasteaia Siller rahvatantsurühm, Kehtna valla lastekoor, Valtu põhikooli tantsurühm Päikeseratas ja Kadi Saksa võimlemisrühm Liblikas.

Peo lavastaja ja stsenaariumi autor Helgi Randla oli sel korral peo ülesehituse teinud erineva. Peo mõtteks oli põlvkondade sidusus. 

Rummu Jürile lisasid vürtsi Pärnu-Jaagupi pasunakoori mehed.

Päevajuhid olid Vanaisa (Tõnis Blank) ja Lapselaps (Adeele Rei), kes andsid vahetekstide kaudu sissejuhatuse teemadesse: „Vaata meie memme-taati", „Legend või tõsilugu", „Maa tuleb täita lastega ja lastelastega", „Üksteist peab hoidma" ning „Me läheme jälle, me tuleme jälle!".

Et kõik suure vaeva nägijad saaks tänatud, kutsuti enne pidu väiksele koosviibimisele Varjulasse kõik ringijuhendajad ja peo üldjuhid, kes said mälestuseks Anu Riisenbergi valmistatud keraamilise nööbi. 

Valtu põnnide klubi lennukas esinemine

Enne pidu toimusid veel äratusmängud Kehtna aleviku erinevates kohtades ning Kalbu hooldekodu tagusel platsil. Piltidel fotomeenutus vahvast peost. 
_____________________________________________________________________________

Korraldusmeeskond (Helgi Randla, Mariina Madisson, Kait Kaeval, Rita Triinu Peussa ja Kersti Mäevälja) tänab ja teeb sügava kummarduse kõigi ees, kelle abil see kaunis päev Kehtna mail sündmuseks sai!

Aitäh teile:

Jaan Sulg, Aivar Lillmann, Aiva Puur, Anne Helme, Olaf Jõesalu, Arvo Puka, Kristo Kaaring, Helger Luige, Orvi Kase, Kaido Kitt, Maie Stepanova, Reilika Lillmann, Annika Sinijõe, Mehis Kase, maadlusklubi Hammerlock, Tiina Linamägi, Marika Tali, Erika Pukspuu, Seakõrva Ordu, Epp Kuslap, Lili Saksing, külalistemaja Varjula, Kehtna MTK, Kehtna klubi eakad, käsitöömüüjad Kehtnast ja kaugemalt, Jallo ja Rando Rõuk.

Lisaks kõigile neile vabatahtlikele toetasid sündmust ka Raplamaa Sõnumid, Raplamaa Omavalitsuste Liidu Arengufond, Eesti Kultuurkapital ja loomulikult Kehtna vallavalitsus.