Nooremates vanuseklassides oli võistlejaid ühes grupis 30 ja 40 vahel, vanemates natuke vähem.

Nooremad, keda ilm soosis, said võistelda päikeselisel staadionil. Vanemate võistluspäeval kallas nagu oavarrest ja enne esimest ala olid kõik läbimärjad.

Nooremate tüdrukute arvestuses sai 400 m jooksus Täheli Hestia Sinivee 9. Koha, tüdrukute D-vanuseklassis Kristiin Uustalu 60 m jooksus 6. koha ja kaugushüppes 5. koha, Kaja Sasi saavutas palliviskes 7. koha.

Paremini läks noorematel poistel, kus Ralf Malin saavutas 60 m jooksus ja kaugushüppes 2. koha, palliviskes 3. koha ja 400 m jooksus 4. koha. Koondarvestuses väga tubli tulemus 2. koht. Poiste D-vanuseklassis saavutas 400 m jooksus Meelis Meriste 2. koha.

Tüdrukute C-vanuseklassis saavutas Elis Ehrlich 60 m jooksus 3. koha, kaugushüppes ja kõrgushüppes 4. koha. Tüdrukute A-vanusklassis saavutas Raili Soggar kõrgushüppes 3. koha, kuulitõukes 4. koha, 100 m jooksus ja kaugushüppes tulemuseks 7. koht. Poiste C-vanuseklassis saavutas Erich Koiva 60 m jooksus, palliviskes ja 800 m jooksus 7. koha, Kevin Siim saavutas palliviskes 10. koha. Poiste B-vanuseklassis sai Egert Ehrlich kuulitõukes 7. koha ja Leon Saarmets kaugushüppes 8. koha.

Osalesime poistega Maakoolide Rahvaliiga korvpalli finaalturniiril. 6.-9.klassi arvestuses saime 6. koha. Mängisime nagu oskasime, aga kuna võistkond on meil väga erineva vanusega poistest, siis lihtsalt teistel olid natuke ühtlasemad koosseisud. Mängud olid õpetlikud ja põnevad ning hea meel on tõdeda, et mängima julgesid tulla ka poisid, kelle oskused jäävad ainult kehalise tunni tasemele.

Kohe nädal hiljem saime oma oskusi proovile panna 6.-7. klassi poiste finaalturniiril. Mängisime väga hästi. Eriti tublid olid need 7. klassi poisid, kes on nüüd trennis käinud ühe aasta. Tulemus oleks ka paar kohta parem olnud, aga nii need alagrupid tehti: meist ettepoole sai võistkond, kes kaotas oma kohamängu 60 : 0 Kihelkonnale. Meil ei olnud probleeme rünnakuga, pigem kaitsega, sest võistkonnad, kus olid põhiliselt 7. klassi poisid, on ikka tugevamad kui meie oma 4.-7. klassi pundiga. Aga meie võitude aeg on kindlasti ees.