Kui eelmistel aastatel meie noortel ei õnnestunud löögile pääseda, siis sel aastal osutusime valituks tänu rahvahääletusele, mis andis meile kokku 2934 häält. Meie noorte suur tänu kõigile Mõisaküla poolt hääletanutele!

Rahvaliiga toetab nüüd meid kodulinna võrkpalliplatsi ajakohastamisel postide, piiride, võrgu ja palliga. Paigaldamine ja edasine hooldus jääb kohaliku omavalitsuse enese kanda. Mõisaküla linn ongi juba andnud nõusoleku toetada meid platsi aluskatte osas ning tublid noored on valmis vajaliku töö ise vabatahtlikena ära tegema.

Noortetuba on saanud heakskiidu ka projektile, tänu millele saame oma sisustuse täienduseks 1250 euro väärtuses uue piljardilaua koos kõige juurdekuuluvaga. Eduka osalemise tulemusena Viljandi maakonna avatud noortekeskuste projektikonkursil saame omale veel õhuhoki ja Wii-mängu. Poksiringi poistele saime juurde lisavarustust ligi 450 euro väärtuses.

Koostöös Mõisaküla noortekeskusega H.E.L.A.R. on ilmumas kolmas fotoraamat pealkirjaga „Mõisaküla noortetöö kroonika 2012", mille eesmärgiks on jätkata järjepidevalt Mõisaküla noorte tegemiste jäädvustamist. 30. augustil on tulemas Eesti ja Läti noorte sõpruskohtumine, mida projektina toetab Leader-programm.

Päeval toimuvad lõbusad võistlused. Selleks on renditud suur batuut „Takistuste rada", inimpallid, hiiglase suusad ja vahujalgpall. Päeva lõpetab tasuta disko suveaias.