Noored muusikud esinesid kultuuritöötajate tänuüritusel, Võru linna päevadel, vabariiklikul muusikaõpetajate päevadel ja teistelgi üritustel. Oluliseks muusikakooli tegevuseks pean ka solistidele laulukursuse korraldamist. Dueti LauAndrA (Laura Kivilo ja Andra Sarapuu) jaoks oli möödunud aasta taaskord väga paljude esinemistega.

Juba olemasolevate muusikakollektiividele tekkis lisa - muusikakooli õpetajad moodustasid vokaal- instrumentaalansambli Vahtsõ Muusiku. Kuid enne töö ja pärast lõbu: meie õpetajad pidasid regulaarselt töökoosolekuid, samuti käis tihti koos õppenõukogu.

Muusikakooli hoolekogu liikmed on samuti olnud aktiivsed ja huvitatud kooli heast käekäigust.

Kahel korral õppeaasta jooksul tunnustasime tublimaid õppureid. Jaanuaris ühtlustasime erialapäevikud ja nende täitmise nõuded. Muusikakoolil on nüüdsest ka oma logo, mille leidmiseks korraldatud konkursi võitis Getheliis Tambets.

Sellel õppeaastal tihenes ka koostöö muusikakooli ja gümnaasiumi vahel. Töötasime koos välja muusika ja spordi õppesuunad. Muusika õppesuunda on plaanitud kaheksa kursust: kaks Eesti kultuuriloo ja kaks kultuuriürituste korraldamise ning neli ansamblimängu kursust.

Üheskoos Vastseliina rahvamajaga algatasime kampaania „Kontserdilt kontserdile". Eesti Kontserdi korraldatud saksofonikvarteti Saxest kontserdil loositi välja tasuta pääsmed ühele rahvamaja üritusele.

Lõpetuseks veel õnnesoove meie selle kevade lõpetajatele Gaidleen Nedole, Emilie Laurile ja Annika Tiigile!