31. mail oli kevadkontsert ja 6.klassi pidulik lõpetamine. Alguses oli kontsert, kus esinesid mudilaskoor, rahvatantsijad, lauljad, ansamblid ja etlejad. Kava juhtis Markkus Viik 5. klassist.

Seejärel tõid 1. klassi õpilased meid saali ette istuma. Meie olime nüüd kooli lõpetajad. Lõpetajate nimel esines akordionipalaga Mari-Liis Valk, seejärel esitasid kõik lõpetajad laulu väikekannelde ja rütmipillide saatel. Meie klassil on olnud kolm klassijuhatajat, kes kõik andsid kaasa oma ilusad soovid: õpetaja Riina Tammik, õpetaja Riina Vaher ja õpetaja Evelii Viik.

Tänasime kõiki õpetajaid ja lilli oli sellel päeval rohkesti - nagu ikka lõpupeol.

Ilusat pidu jäävad meenutama fotod ja mälestused. Meile jääb Sadala kool meelde kui armas, kodune, sõbralik - meie esimene kool.

Lõpetajate nimel

HEDY-MARJA MAASIK
MARI-LIIS VALK
MARIA-MALEENA NIIT
_________________________________________________________________________

Esimene õppeaasta 6-klassilise koolina on lõppenud. Sadala koolis alustas sügisel 33 õpilast ja kevadel lõpetas klassi 33, nendest 23 õppisid neljadele ja viitele, 12 õpilast ainult viitele.

6. klassi lõpetas 5 õpilast:

Hedy-Marja Maasik lõpetas kiituskirjaga ja kiituskiri heade tulemuste eest käsitöös, matemaatikas, ajaloos, inglise keeles ja muusikas;

Jennifer Jõerand lõpetas kiituskirjaga ja kiituskiri heade tulemuste eest inglise keeles;

Mari-Liis Valk lõpetas neljade ja viitega ning sai kiituskirja heade tulemuste eest muusikas;

Carolina Sirel - kiituskiri heade tulemuste eest kunstiõpetuses ja ajaloos;

Maria-Maleena Niit - kiituskiri heade tulemuste eest loodusõpetuses. Ma tänan lapsevanemaid hoole ja armastuse eest oma laste kasvatamisel.

Kool tunneb end alati väärtuslikumana, kui toeks on lastevanemate hea sõna, abi ja mõistmine. Kogu kooliperele aga head suvepuhkust!

AIME LIIVAMÄGI, Sadala kooli direktori Kohusetäitja