Oma vanuserühmas saavutas Carmen Kattel individuaalselt teise koha, Tuuli-Ly Tähtjärv kolmanda koha, Andri Väits esimese koha. Samuti olid tublid ka Liisa Lääne, Reelike Jõuram, Mairo Mere. Tüdrukute üldarvestuses toodi Torma rühmale teine koht. Poisid jäid neljandaks. Lastele olid sellel päeval toeks ja abiks Elina Sarapuu ja Margot Kattel.

10.-12. maini toimus maakondlik luurevõistlus Sõõru metsades. Seekord läks rajale 11 võistkonda. Läbiti mitmeid kontrollpunkte, lahendati ülesandeid.

Pühapäeva pärastlõunaks olid kõik võistkonnad kurnava, kuid seiklusterohke raja läbinud. Torma tüdrukute võistkonnas olid Marie-Alvine Kruus (kapten), Kerli Pärn, Agnes Värk, Aile Juvanen.

Võistkonna kolm tüdrukut said tõelise karastuse, sest nemad osalesid esimest korda. Poiste võistkonda kuulusid Andri Väits (kapten), Sten Saia, Viljo Kalm, Mairo Mere.

8. ja 9. juunil läbisid Kirna õppekeskuses Naiskodukaitse teise mooduli ehk esmaabikoolituse teiste seas ka Malle-Mari Läänesaar ja allakirjutanu. Situatsioonimängud ja praktiline tegevus olid väga õpetlikud. Lektoriteks olid Raimo Lust Jõgeva malevast ja Tiia Mettus Järva ringkonnast. Samuti aitasid kaasa Janika Läänesaar ja Rünno Savir, kes olid näitlejad situatsioonimängudes. Ees ootamas ja kohe tulemas on Maapäev, mis sellel aastal toimub Jõgeval.

Soovin kõigile lastele, lastevanematele, toetajatele, abilistele ilusat võidupüha, ilma vihmata jaanipäeva ja sooja suve.