Veebruaris täitus maja taas kõhutantsijatega üle vabariigi - toimusid traditsioonilised talvepäevad. Eesti Vabariigi juubelit tähistasime aga koos kogu vallarahvaga - suur tänu kõikidele tublidele kollektiividele, kes pakkusid emotsionaalse kontserdi.

Märtsis osales segakoor taas II talvelaulupeol Toilas, kvartett "Sära" ja naisrühm "Sõbratarid" aga pidasid koos oma austajatega maha imelise sünnipäevapeo. Sellest peost on mälestuseks jäänud kena film ja Roela Rahva Maja läks väikese lõiguga ka maakonna ühisesse rahvamajade kultuurielu filmi.

Aprillikuus käisid kollektiivid teistel külas - naisansambel ja "Kanarbik" Kadrinas, "Sära" Veneveres, meesja naisansambel Pajustis. Lisaks ühine osalemine maakondlikul eakate kevadpeol Tamsalus.

"Remmelga" klubi otsustas Jüripäeval tänada oma presidenti Vilma Neelokset, kes aastaid klubi tegevust eest vedas ja valis üksmeelselt seda tööd jätkama Anne Väinaste.

Maikuu oli väga tegutsemisrohke. Algas rahvamaja ümbruse korrastamisega.

Siinkohal tahan veelkord tänada kõiki neid tublisid naisi-mehi, kes palvele reageerisid ja oma abikäed ulatasid: Tiina, Aime, Aet, Helle, Anu, Elvi, Lia, Enno, Aare, Kärt, Eevi, Vilma, Uno, Tarmo, Ester, Mare.

Emadepäevaks tõi meile imelise kontserdi Arsise noorte kelladeansambel. Emadepäeva meeleolu jätkasid traditsioonilisel kohvilõunal Roela kooli armsad lauljad-tantsijad. Aitäh lastele, aitäh juhendajatele.

Meesansambel esines ajaloopäeval, tantsurühm "Kanarbik" seeniortantsupäeval, kvartett "Sära" vallavanema vastuvõtul.

Suve-jaani-juunikuu esimesel laupäeval oli meie maja külalisteks Eesti Kunstiakadeemia rahvas, toimus kevadpidu "Hoogsas rütmis Eesti 70-ndad".

Püüdsime võõrustajatena teha kõik, et külalised tunneksid end hästi ja see õnnestus! Sellist tänu- ja tunnustussõnade kogumit annab kaua veel lahti harutada.

Kiidusõnad Saimale maitsvate toitude eest, Tarmole-Ainile ülivõrdes kiidetud tantsumuusika eest - ega põrandalt tahtnud keegi hetkekski lahkuda... Kohe nädala pärast tähistasime aga Nabaratooriumi 10. aastapäeva.

Glamuuri, värvide mängu, emotsionaalseid hetki võis nautida kolm tundi! kestval kontserdil. Ja hetkeksi ei tulnud mõttesse, et aitab küll. Võrratud solistid ja grupid Tapalt, Habajalt, Järva-Jaanist, Jõgevalt, Roelast, Pajustist, Rakverest, Jõhvist - olge te tuhandest tänatud! Ja Nabaratooriumi eestvedaja Jane - Sinu tööd ei suudagi sõnades iseloomustada, seda lihtsalt peab nägema ja tunnetama - Sa oled imeline!

Järgneb Roela rallisprint , mis tõotab tulla kindlasti rahvarohke päev. Rahvamaja pakub taas lahkesti ruumid mandaatkomisjoni tööks.

Ja siis kõik 22.juunil jaanitulele! Taas tahan tänada aktiivseid abilisi - rahvamaja ei ole jäetud üksi suve suuremat pidu korraldama - Kärt, Katrin, Ene on üks tore trio, kes paljud olulised toimetamised enda kanda ja organiseerida võtnud.

Jaaniõhtu väikese kontserdi sisustasid tantsurühm "Kanarbik", nais- ja meesansambel, kvartett "Sära" - olge tänatud, et pidasite proovidele vastu ka veel juuniski!

Võime ju igati tunda rõõmu oma tegemistest, kuid vaja on ka uut energiat koguda. Selleks soovingi kõikidele hästi kaunist ja päikselist suvepuhkust!

Olge rõõmsad, hoidke ennast ja oma lähedasi!