Kevadpidu toimus suvisel neljapäeval, ilm oli soe ja päikeseline. Kuulati ja vaadati toredaid laule ja luulekavasid noorematelt ja vanematelt õpilastelt ning peo lõpetas näidend "Õnneõied emale". Pärast kontserti pakuti kohvi ja kooki. Kontsert oli ilus ja oli näha vaatajate silmist et ka neile meeldis see väga.

Teisipäeval, 4. juunil oli  2012/13 õppeaasta viimane koolipäev.  Päev oli õpilastele täis tegutsemist ja nuputamist: toimus seikluskasvatuse mäng, kus kõik said proovida oma nuputamis- ja meeskonna­töö­oskust vajavates ülesannetes. Mäng seisnes selles, et rajal oli kuus punkti, kus igas punktis oli vaja sooritada mingi ülesanne. Oli selliseid ülesandeid mida sooritati väga kergelt ja oli ka selliseid mida osad võistkonnad ei suutnudki ära teha. Mängu viisid läbi õpetaja Piia Uuspõld ja huvijuht Marek Tamm.

Seejärel tehti kokkuvõte õppeaasta töödest-tegemistest. Parimatele anti kätte autasud. Kõigile sooviti ilusat suvepuhkust. Päeva lõpetas traditsiooniline õnneloos, kus kőik osalejad leidsid endale vahva üllatuse. See päev möödus kiiresti, lastel oli väga tore ning oligi käes aeg selleks korraks koolimaja  ja  õpetajatega hüvasti jätta, välja arvatud muidugi 9.klass, kes jäi veel eksamiteks õppima.

Kuna kõik „üheksandikud" olid aasta  jooksul väga hästi õppinud, tegid nad oma eksamid headele ja väga headele hinnetele  ning 13. juunil antigi neile ja lisa-aasta klassi lõpetajatele pidulikult kätte  nende esimesed lõputunnistused. Lõpetajatele jagati kiitust  ja sooviti tuult tiibadesse. Oli tore näha nii palju lapsevanemaid ja teisi  külalisi. Päev lõppes õnnitluste, pildistamise ja ühise peolauaga.