18. mail toimus Vene gümnaasiumi väljakul volleturniir, mis tõi edu Kiviõli mängijatele. Esikoht läks Stanislav Gruzdevile ja Ervin Rätseppale. Teine koht taas Kiviõli paaril - Aleksandr Makarov ja Mihhail Kalantajev.

Tennis

Tenniseturniir kestis tervelt kaks nädalat. Võitjaid selgitati välja kahes vanusegrupis. Pingelises pooleteisetunnises kohtumises oli Mait Lipp sunnitud alistuma eelmise aasta võitjale Stenver Sädele (6:4, 3:6, 7:5). Teiseks turniiri võitjaks sai Ervin Rätsepp, tulemusega 6:4 ja 7:5 ta võitis Andrei Morozenkot.

Jalgpall

29. juunil Eesti - Läti 100+ maavõistluse käigus peetakse kahe riigi erinevate võistkondade vahel ühe päeva jooksul vähemalt 101 mängu, arendatakse kultuurilisi sidemeid ja selgitatakse ka see, kumb on ikkagi parem vutimaa. Iga Eest ja Läti võistkonna vahelise mängu võitja teenib oma riigile 1 punkti, viigi korral saavad mõlemad 0,5 punkti.

Suurmaavõistluse üldvõitja on riik, kes kogub rohkem punkte. Esmakordselt korraldati taoline maavõistlus 22. juunil 2001, kui peeti 101 matši ning Läti sai üldvõidu numbritega 54:47.

Kiviõli osaleb rahvusvahelises jalgpalliprojektis esmakordselt. 29. juunil toimuvad Kiviõli staadionil ajaloolised kohtumised Kiviõli FC Irbis ja Rīgas Futbola skola (Läti) võistkondade vahel. Poiste (2003 s.a.) mäng algab kell 15. Põhivõistkonnad kohtuvad kell 17.

Jõutõstminne

Kiviõli raskeatleedid Arvet Heinsoo ja Aleksei Žuravljov rõõmustavad jätkuvalt eduka esinemisega ja medalitega rahvusvahelistel võistlustel.

Euroopa meistrivõistlustel Iirimaal, mis toimusid aprilli lõpus, tuli Arvet Heinsoo oma kaalukategoorias II kohale, Aleksei Žuravljov oma kaalukategoorias oli kolmas. Jõumeestel on nüüd ees maailmameistrivõistlused Belgias.

Arvet Heinsoo märkis, et parimaks treeninguks enne MMi oli rammumeste katsumus Narva Päeval, kus ta saavutas III koha.