Sellist saavutust polnud meil tervelt üheksa aastat. Õnnitleme 2b klassi õpilast Jelizaveta Bitkovi! Esimese võistluspäeva ebaõnn ei andnud Diana Beljajevale oodatud kohta, tuli leppida IV-VI kohaga.

Ei olnud ka paremas mängu- ja füüsilises vormis 3. klassi õpilane Liisa Tihomirova, vaatamata haigusele võitles ta ennast 10 parema hulka, saavutades 9. koha.

Väga raske oli turniir 2. klassi õpilasele Emilija Bondarevskajale, kes kaotas kõikidele Tallinna ja Narva tugevatele maletajatele. See kord jäi vilumustest puudu, kuid sellel noorel maletajal on veel kõik ees.

Õnnitleme ka 3. klassi õpilast Valerija Bitjutskajat. Kui seekord ei tulnud kõik nagu oleks seda soovinud, siis võib tõdeda, et Valerijal on iseloomu mängida väga hästi.

Esimese sportliku katsumuse läbis ka 1. klassi õpilane Alisa Aksjonova, kes suutis mängida, üles kirjutada kõik käigud ja veel õigel ajal vajutada malekella.

Poistest oli tublim 3. klassi õpilane Allan Lip. Kahjuks ei jätkunud suurvõistlusel sportliku õnne, tulemuseks 8. koht. Samas on sellel noorel maletajal ees suur tulevik.

Täna on Allan Eestis üks parimatest maletajatest oma vanuserühmas.

2. klassi õpilane Leonid Nikitin ei suutnud näidata oma võitlusiseloomu esimesel päeval, kuid kahel järgmisel võistluspäeval oli ta tubli. Iga võistlusega kogub Leonid uusi kogemusi.

Meistrivõistluste üllatuseks oli aga 6-aastane lasteaialaps Vladislav Nazarov.

Mängida tuli kokku seitse partiid, iga kohtumine kestis 2-3 tundi. Turniirtabelisse läks kirja 2 punkti ja 28. koht Eesti Meistrivõistlustel on igati kena tulemus.

Kiviõli vene kooli noored maletajad armastavad malet! Soovin neile kena suve!