Kuigi mõte rahvaliigas osaleda tekkis noormeestel juba eelmisel aastal, läks korraldamisega natukene kiireks ja nii otsustati sel aastal asi tõsisemalt ette võtta. „FC Täna Teeb sai loodud mõttega propageerida noorte seas sporti ja sportimist, kuna leiame, et tänapäeva noored istuvad aina rohkem arvutite taga ning väljas värske õhu käes sportimine on aina haruldasem nähtus. Teiseks põhjuseks on muidugi see, et meile lihtsalt meeldib jalgpalli mängida, asi sai alguse juba paar aastat tagasi, kui leidsime toonase põhikooli klassiga, et huvi jalgpalli vastu on suur. Meie armsa klassijuhataja ja Premium liiga kohtuniku Martin Salongi vedamisel sai mängitud nii FC Flora naiskonna kui ka FC Kuressaare naiskonna vastu," rääkis FC Täna Teeb juhtfiguur Karl Anders Vaikla.

Võistkonna põhitegijaks nimetas ta Hans Kristofer Eichet, kes on meeskonna kindel tugi keskkaitses. „Hans mängib igapäevaselt jalgpalli Tallinna Kalevi ridades. Silma paistab tema külm närv ja keskendumisvõime," ütles Karl Anders Vaikla.

FC Täna Teeb  meeskonna eesmärgid veel väga kõrged ei ole, sest tegu on suhteliselt noorte mängijatega ja jalgpalliga tegelevaid poisse ülemäära palju ei ole. „Ettevõtmise iva on rohkem selles, et koos midagi lahedat teha. Meeskonna ettevõtmisi saab jälgida meie Facebooki leheküljelt, mis on juba 115 like´i kogunud. Tundub, et rahvaliiga kogub iga aastaga tuure ning loodetavasti aina rohkem noori leiab alternatiive sõpradega koos sportimiseks," avaldas Karl Anders Vaikla lootust.

Ta lubas, et FC Täna Teeb võtab Rahvaliigast kindlasti ka osa järgnevatel aastatel ning siis on lootused ja ootused arvatavasti ka kõrgemale krutitud.